Nežinome, kas mūsų laukia rytoj, bet Komunikacijos fakultetas Jūsų projektų laukia jau dabar!

Gegužės 7-ajai, Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienai paminėti, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas organizuoja multimedijų konkursą „ANTSPAUDAS“.

ANTSPAUDO naujienai

Ypatingai kaitus šiuolaikinės žurnalistikos kraštovaizdis skatina ieškoti ir (at)rasti novatoriškus pasakojimo būdus aktualioms temoms diskutuoti Lietuvos medijose. Kūrybiškiems, smalsiems ir kritiškiems kūrėjams-vizionieriams Komunikacijos fakultetas siekia suteikti unikalią galimybę publikuoti savo multimedijinius projektus, įsitraukti į žurnalistinę veiklą ir puoselėti lietuvišką žodį sparčiai globalėjančioje Lietuvoje.

Skatintina, kad šiam konkursui teikiami projektai išsiskirtų savo kūrybiniais išpildymo sprendimais ir novatoriškais pasakojimo būdais.

Pagrindinė informacija norintiems dalyvauti konkurse:

  • Konkurse gali dalyvauti visi.
  • Konkursui teikiamame projekte analizuojama ir diskutuojama bet kuri pasirinkta aktuali tema/problema Lietuvos visuomenėje, pavyzdžiui, politika, sveikatos sistema, menas, literatūra, aplinkosauga ir tvarumas, žmogaus teisės, migracija ir kita.
  • Projektas gali būti išpildytas bet kuriuo pasirinktu formatu: tekstu (pavyzdžiui, straipsnis), vaizdu (pavyzdžiui, reportažas, animacija, derinama su tekstu), garsu (pavyzdžiui, tinklalaidė) ir kita.
  • Konkursui parengtas projektas ir dalyvio paraiškos anketa siunčiami el. paštu  iki 2024 m. gegužės 1 d. 18:00 val. Dalyvio paraiškos anketą galite rasti ČIA.
  • Apie konkurso rezultatus dalyviai bus informuojami 2024 m. gegužės 7 d. paraiškos anketoje nurodytu el. paštu ir Fakulteto sklaidos kanaluose.
  • Prizinės vietos skiriamos trims nugalėtojams šiose prizinėse kategorijose: „Metų Vizionieriaus ANTSPAUDAS”, „Metų Korespondento ANTSPAUDAS” ir „Metų Metraštininko ANTSPAUDAS”.
  • Nugalėtojų laukia ypatingi prizai: Komunikacijos fakulteto įsteigtos dovanos, vizitas į „LRT“ studiją ir speciali nugalėtojų rubrika, publikuojama Komunikacijos fakulteto sklaidos kanaluose. Apdovanojimai vyks gegužės 7 d.

Su pilnu konkurso tvarkos aprašu, nominacijų aprašymais, išsamesniais reikalavimais ir taisyklėmis detaliau galite susipažinti ČIA.

Kviečiame dalyvauti ir linkime visiems sėkmės!

Jūsų projektų laukia konkurso „ANTSPAUDAS“ organizatorius
Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas.

Kvietimas ir sveikinimas Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienai

Kvietimas dalyvauti konkurse „ANTSPAUDAS“

Konkurso „ANTSPAUDAS“ tvarkos aprašas

Dalyvio paraiškos anketa

 

Esė 2024 04 04Antspaudas 2024 04 04

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos