Džiaugiamės galėdami Jus pakviesti į tarptautinę konferenciją „Informacijos ir komunikacijos teorijos ir praktikos raiškos 2022“, kuri vyks š.m. balandžio 28-29 dienomis.

Pirmiausia kviečiame visus prisijungti į konferencijos atidarymą ir plenarinę sesiją, kuri prasidės balandžio 28 d. 9:30 val. Po plenarinės sesijos kviečiame Jus prisijungti į konferencijos sekcijas.

Į konferencijos sekcijas prisijungti galite per žemiau esančias nuorodas:

Kai spustelėsite vieną iš aukščiau pateiktų nuorodų, pamatysite kvietimą prisijungti prie sesijos. Spustelėkite „Prisijungti dabar“ ir Jūs jau dalyvaujate sesijoje. Kiekvienas kanalas bus atidarytas visą sekcijos darbo laiką. Galite laisvai prisijunti ir klausytis įvairių sekcijų pranešimų. 

Jei kyla problemų prisijungiant prie konferencijų aplinkos MS Teams, susisiekite su Sauliumi Preidžiu:

Balandžio 28 d. 15.00 – 16.00. pirmosios konferencijos dienos uždarymas – virtuali ekskursija MO muziejuje (anglų k.). Prisijungimas į ekskursiją per žemiau esančią ZOOM nuorodą:
 https://us06web.zoom.us/j/83802335167

Iki susitikimo konferencijoje!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos