green chameleon s9CC2SKySJM unsplash

Mieli studentai ir dėstytojai, informuojame Jus, kad epidemiologinė COVID-19 situacija Lietuvoje nėra gera ir ji turinti tendenciją blogėti.

Komunikacijos fakulteto administracija, įvertinusi esamas tendencijas ir saugumo reikalavimus, priėmė sprendimą 2020-2021 m.m. rudens semestre, nuo rugsėjo 1 d., studijas vykdyti nuotoliniu būdu. Kviečiame susipažinti su VU Komunikacijos fakulteto nuotolinių studijų tvarkos aprašu.

Maloniai primename, kad Jūsų dalyvavimas studijų procese yra labai svarbus ir būtinas. Prašome visų aktyviai bendradarbiauti su dėstytojais, sekti tvarkaraštyje numatytas veiklas. Tikrinkite savo VU el. paštą labai dažnai, nes tiek dėstytojai, tiek KF studijų skyriaus darbuotojai siunčia aktualią informaciją. Darbas vyksta, pirmiausia, per VU VMA ir MS Teams platformas. Gali būti naudojamos ir kitos el. platformos, dėl kurių naudojimo susitarėte su dėstytojais

Jei kiltų klausimų, maloniai prašome kreiptis – Studijų skyriaus darbuotojai šį semestrą Jus tai pat konsultuos tik telefonu ir el. paštu.

Visa informacija, susijusi su koronavirusu, yra nuolat atnaujiname tam skirtoje VU tinklapio skiltyje vu.lt/covid-19

Jau dabar ten galima rasti dėstytojams paruoštą ir susistemintą informaciją apie tai, į ką reikėtų atkreipti dėmesį pereinant prie nuotolinio mokymo, kokie įrankiai rekomenduojami naudoti, artimiausi numatomi mokymai ir praėjusiųjų mokymų medžiaga.

Studentams taip pat paruošta informacija ne tik apie nuotolinio darbo sistemas, VU bibliotekos išteklius, bet ir apie įvairios paramos galimybes ar nuotolinio darbo etiką.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos