001© Edgaras Kurauskas

 

 

Spalio 5 d. Vilniaus universiteto bibliotekos Baltojoje salėje iškilmingai paminėta Komunikacijos ir informacijos mokslų krypties doktorantūros studijų metų pradžia.

Jaunuosius mokslininkus pasveikino Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto dekanas prof. dr. Rimvydas Laužikas, mokslo reikalų prodekanė doc. dr. Zinaida Manžuch ir Komunikacijos ir informacijos mokslų krypties doktorantūros studijų komiteto pirmininkė prof. dr. Aušra Navickienė.

2020 m. sėkmingai disertacijas apgynusiems doktorantūros studentams buvo įteikti mokslų daktaro laipsnį suteikiantys diplomai.

Naujas doktorantūros studentes Indrę Jovaišaitę-Blaževičienę ir Iloną Vitkauskaitę pasveikino doktorantės Lina Jakučionienė ir Rūta Kupetytė, o prof. dr. Elena Macevičiūtė pasidalijo savo ilgamete mokslininkės patirtimi ir įžvalgomis, padėsiančiomis studentėms siekti mokslininkių karjeros.

Nuotraukos - Edgaro Kurausko.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos