studijuok modulis PNG

Papildomas priėmimo etapas į magistrantūros studijas vyks nuo liepos 20 d. 13:00 val. iki rugpjūčio 26 d. 23:59.

Nesiregistravę I-ojo ir II-ojo etapų metu, negavę pakvietimų į norimas studijų programas ar norintys pretenduoti į kitas studijų programas prašymus teikti ar atnaujinti gali VU ISAS sistemoje. Jeigu stojamąją įmoką mokėjote ankstesnių priėmimo etapų metu, dar kartą jos mokėti nereikia.

Stojantiesiems į Tarptautinės komunikacijos (lietuvių ir anglų k.) magistrantūros studijų programą iš kitų krypčių studijų programų, taip pat baigusiems studijas kolegijoje ir socialinių bei humanitarinių mokslų krypties papildomąsias studijas Vilniaus universitete, privaloma rašyti motyvacinį laišką.

Motyvaciniame laiške būtina nurodyti studijų programos pasirinkimą lėmusius veiksnius, atskleisti, kaip rengtasi studijoms, kaip įsivaizduojama tolesnė karjera.

Motyvacinis laiškas, turi būti siunčiamas adresu  ne vėliau kaip iki rugpjūčio 25 d. 23:59 (jeigu siunčiate elektroninį variantą, spausdintinio motyvacinio laiško varianto pristatyti nereikia).

Daugiau informacijos rasite: https://www.vu.lt/studijos/stojantiesiems/magistranturos-studijos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos