studijuok modulisJauti, kad žengti į darbo rinką dar trūksta kompetencijų ir žinių? Nori toliau mokytis ir tobulėti bei tapti komunikacijos ir informacijos valdymo specialistu? Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas pasirengęs tau padėti: koleginį išsilavinimą įgijusius studentus kviečiame stoti į papildomąsias studijas ir jau po metų siekti magistro laipsnio!

VU Komunikacijos fakultete siūlomos „Komunikacijos ir informacijos“ papildomųjų studijų programos tikslas – suteikti papildomų kompetencijų ir žinių, reikalingų sėkmingoms magistratūros studijoms komunikacijos krypčių grupėje. Po metų studijų šios programos absolventas gebės viešai komunikuoti, naudodamasis šiuolaikinėmis informacinėmis technologijomis rengti žodinius ar pranešimus raštu, juos pristatyti įvairioms auditorijoms ir su jomis viešai diskutuoti. Taip pat kritiškai vertinti informacinę ir komunikacinę aplinką, jos pokyčius, savarankiškai planuoti mokymosi procesą, stebėti praktinę veiklą ir ją analizuoti taikant mokslinę literatūrą.

Pretenduoti į papildomąsias studijas gali turintys koleginį humanitarinių ir socialinių, fizinių mokslų, menų studijų sričių išsilavinimą. Priėmimas į papildomąsias studijas vykdomas atsižvelgiant į koleginio išsilavinimo studijų rezultatus, kurių vidurkis turėtų būti ne mažesnis nei 8 balai.

Studijos ir paskaitos prasideda jau šių metų rugsėjo mėnesį, o stojančiųjų dokumentai registruojami 2019 m. birželio 26-liepos 15 d. ir 2019 m. rugpjūčio 20-26 d. 09.00-15.00 val., tad suskubk teikti dokumentus ir tapk komunikacijos specialistu!

Baigę papildomąsias Komunikacijos ir informacijos programos studijas gali pretenduoti ir studijuoti šiose VU Komunikacijos fakulteto magistrantūros studijų programose: Analitinė žurnalistika, Informacijos sistemų vadyba, Komunikacijos mokslai, Medijos ir skaitmeninė leidyba, Ryšiai su visuomene, Tarptautinė komunikacija, Žinių vadyba ir lyderystė.

Daugiau informacijos apie siūlomą studijų programą:
http://www.kf.vu.lt/stojantiesiems/papildomosios-studijos

Kontaktiniai asmenys dėl priėmimo į Komunikacijos fakulteto papildomąsias KOMUNIKACIJOS IR INFORMACIJOS programos studijas:

  • Studijų prodekanas: doc. dr. Martynas Petrikas, el. paštas: , tel. (8 5) 236 6117;
  • Studijų programos kuratorė: doc. dr. Erika Janiūnienė, el. paštas: ;
  • Studijų koordinatorė: Jūratė Petniūnaitė, el. paštas: , tel. (8 5) 236 6100.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos