conference 2705706 1920

Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas rengia seminarų ciklą, skirtą visiems, besidomintiems Komunikacijos ir informacijos mokslų (toliau – KIM) krypties doktorantūros studijomis.

Balandžio 21 d., gegužės 5 ir 26 d. vyksiančių seminarų metu kviečiami prisijungti visi, kuriems įdomu sužinoti daugiau apie KIM krypties doktorantūros studijas. Dalyvaudami seminaruose galėsite sužinoti kaip vyksta priėmimo procedūra, kaip tinkamai pasirengti stojimui, kaip organizuojamos doktorantūros studijos, kokios yra pasaulyje ir Lietuvoje plėtojamos KIM mokslinių tyrimų kryptys ir t.t. Seminarus ves VU Komunikacijos fakulteto dekanas prof. dr. Rimvydas Laužikas, l. e. p. mokslo reikalų prodekanė doc. dr. Lijana Stundžė ir KIM krypties doktorantūros komiteto pirmininkė prof. Aušra Navickienė.

Pirmojo seminaro metu, kuris vyks balandžio 21 d. 17 val. nuotoliniu būdu MS Teams platformoje, VU Komunikacijos fakulteto dekanas prof. Rimvydas Laužikas ir KIM krypties doktorantūros komiteto pirmininkė prof. Aušra Navickienė supažindins su Vilniaus universitete gyvuojančia Komunikacijos ir informacijos mokslų mokykla, pasaulyje ir Lietuvoje plėtojamomis KIM mokslinių tyrimų kryptimis. Numatoma informacinė seminaro dalis ir pokalbis su pretendentais.

Renginys vyks balandžio 21 d. 17 val. nuotoliniu būdu MS Teams platformoje, trukmė – iki 2 val.

Pretendentai, norintys dalyvauti šiame ir būsimuose seminaruose, yra prašomi palikti savo kontaktinę informaciją, kad galėtume su Jumis susisiekti ir išsiųsti priminimus apie artėjančius seminarus ir jų temas.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos