Šiandien Fakultete vyko atviras renginys „Tinklalaidžių kūrimas – saviraiškos forma ir/ar efektyvios komunikacijos įrankis?“, kurį organizavo VŠĮ „Geri norai“ drauge su Komunikacijos fakultetu.

MicrosoftTeams image

Renginio metu pranešimą apie rėmėjų pritraukimą pristatė TELE2 skaitmeninių kanalų turinio vadovė Justina Antropik. Pranešimo metu ji akcentavo, kad rėmimas atsiranda, kai kuriamas kokybiškas ir autentiškas turinys: „Svarbiausia kurti gerą turinį, tuomet užsakovai patys ateis ir siūlys bendradarbiauti, taip pat svarbu būti autentišku kūrėju”, – sakė J. Antropik.

 

Apie tai, kaip pradėjo kurti tinklalaidę ir kaip sulaukė netikėtos sėkmės pasakojo vienos populiariausių tinklalaidžių Lietuvoje „Proto pemza“ kūrėjai, Vilius Petkauskas ir Povilas Juodzevičius.

„Pradėjome karantino metu. Patys labai daug klausydavome ir pagalvojome, gal pabandysime. Kai pradėjome kurti, negalvojome nei apie reklamas, nei apie pinigus. Ir viskas atėjo natūraliai. Kai gavome pirmuosius reklamos užsakymus, pradėjome galvoti, kaip padaryti integracijas, kad jos įsilietų į kuriamą turinį ir patiems būtų miela tai daryti”, – apie veiklos pradžią kalbėjo P. Juodzevičius.

Kuriamos tinklalaidės „Vyrai neKALBA“ (Mamų unija) kūrėja Ramunė Duobienė pasidalino kūrybos užkulisiais ir minėjo, jog jei ne rėmėjai, kol kas tokios tinklalaidės kurti negalėtų. „Mūsų tikslas – veiklos populiarinimas, kad žmonės apie mus žinotų ir remtų mūsų veiklą. Tam mums reikalingi žinomi žmonės, kurie gali padėti pritraukti auditorijos dėmesį”.

Apie tai, kaip tinklalaidžių pagalba kurti pokyčius ir projektą PODIMP pristatė VšĮ „Geri norai“ vadovė Jurgita Ribinskaitė-Glatzer.

Dėkojame visiems dalyvavusiems renginyje!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos