Šiandien Fakultete vyko paskaitų ir konsultacijų ciklas moksleiviams, dalyvaujantiems viešosios kalbos konkurse „KOMUNIKUOK: ŠAUKSMININKO (IŠ)ŠŪKIS“. Šių paskaitų tikslas – praktinių užsiėmimų su fakulteto dėstytojais metu ugdyti moksleivių komunikacinius gebėjimus ir tobulinti viešojo kalbėjimo įgūdžius.

MicrosoftTeams image

Prie paskaitų ciklo prisijungė ir susidomėję Fakulteto studentai. Paskaitas susirinkusiems vedė: doc. dr. Lina Murinienė (tema: Kaip tapti iškalbos lyderiu?), doc. dr. Marija Stonkienė (tema: Komunikacija siekiant tikslo), partnerystės doc. Tomas Bartninkas (tema: Kaip geriau prezentuoti?), lekt. dr. Gediminas Beresnevičius (tema: Sėkmės veiksniai) ir asist. dr. Giedrė Vaičekauskienė (tema: Kalbėtojas(-a) ir auditorija).

Dėkojame dalyvavusiems mokymuose, ir žinoma, juos vedusiems. Tikime, kad lektorių įžvalgos padės moksleiviams ruoštis finaliniam Konkurso etapui, kuris vyks jau kovo 15 d.

Mokinių viešąsias kalbas finalo metu vertins:

  • Asist. dr. Giedrė Vaičekauskienė (pirmininkė);
  • Dovydas Kiauleikis; 
  • Asist. dr. Rūta Kupetytė;
  • Doc. dr. Lina Murinienė; 
  • Doc. dr. Marija Stonkienė.

Visi Konkurso dalyviai bus apdovanoti Fakulteto įsteigtais prizais, Konkurso partneris Knygynų tinklas „Humanitas“ Konkurso dalyvius apdovanos grožinės literatūros knygomis.
Pirmos vietos laimėtojui atiteks 100 eur. vertės knygyno „Humanitas“ dovanų kuponas.
Specialų prizą vienam išrinktajam įteiks ir Fakulteto Studentų atstovybės atstovai.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos