VU 445 gimtadienio išvakarėse norime Jus pakviesti dalyvauti „Mokslo sprintokonkurse BALANDŽIO 11 d. 18 val. Vilniaus senamiestyje / centre (lokacija bus patikslinta)!

naujienai Mokslo sprintas

Mokslo komunikacijos konkurso „Mokslo sprintas“ metu dalyviai turės per 3 minutes pristatyti mokslinį tyrimą ar juos žavinčią mokslo idėją. Geriausių pranešimų autoriai bus apdovanoti piniginiais prizais. Be to, konkursui atrinktos komandos turės galimybę dalyvauti specialiuose viešojo kalbėjimo mokymuose.

Konkurso metu kviečiame iš 2 žmonių – dėstytojo/s ir studento/ės – sudarytas komandas pristatyti dominančią mokslo idėją ar tyrimą per 3 minutes! Komandas, kurias turėtų sudaryti bet kurios pakopos studentas /-ė ir dėstytoja(s) ar mokslo darbuotojas(s). Registracija iki kovo 17 d.

KONKURSO SĄLYGOS

Konkurso dalyviai turės ne daugiau nei 3 minutes pristatyti savo ar kitų mokslininkų tyrimą ARBA juos žavinčią mokslo idėją.

Pristatymus vertins iš mokslo ir žiniasklaidos atstovų sudaryta komisija, kuri atsižvelgs į tyrimo ar idėjos aktualumą, mokslinį tikslumą, pranešimo aiškumą ir sugebėjimą apie mokslą kalbėti linksmai. Konkurso nugalėtojų laukia piniginiai prizai. Registruotis iki kovo 17 d. galite čia.

Jei norite dalyvauti konkurse, tačiau nežinote, ką pakviesti į komandą, arba turite kitų klausimų, susisiekite el. paštu: .

Praėjusiųjų metų „Mokslo sprinto“ akimirkos.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos