Kovo 14 d. 13 val. vyks VŠĮ „Geri norai“ drauge su Komunikacijos fakultetu organizuojamas renginys „Tinklalaidžių kūrimas – saviraiškos forma ir/ar efektyvios komunikacijos įrankis?“.

Tinklalaidžių diskusija

Hub Spot praneša – net 51% rinkodaros specialistų įtraukia tinklalaides į savo rinkodaros kampanijas, ir net 53 proc. teigia, jog tai pati efektyviausia komunikacijos forma, nepaisant žemos ar sunkiai apskaičiuojamos investicijų grąžos.

Renginyje bus kalbama apie tai, ką mums reikia žinoti apie tinklalaidžių kūrimą? Kaip panaudoti šį įrankį tiek kuriant verslą, tiek teigiamus pokyčius visuomenėje? Renginyje šiuos aspektus aptars Justina Antropik (TELE2), Jurgita Ribnskaitė-Glatzer (VšĮ „Geri norai“), populiariausios tinklalaidės Lietuvoje „Proto pemza“ kūrėjai ir kiti svečiai atsakys į klausimą – o kaip pradėti?

 

Programa:

13:00 Sveikinimo kalba.

13:00–­13:15 Kaip pritraukti rėmėjus ir išgyventi iš tinklalaidžių?

Justina Antropik, TELE2 skaitmeninių kanalų turinio vadovė

 

13:15–­13:45 Kas kuria tinklalaides?

Proto pemza“ kūrėjai 

Asmeninė istorija – kaip mes tai padarėme?

Vyrai neKALBA (Mamų unija)

 

13:45–­14:00 Kaip kurti pokytį pasitelkiant tinklalaides?

Jurgita Ribnskaitė-Glatzer. Projekto PODIMP tinklalaidžių kūrimo pradžiamokslis.

 

14:00–­14:30 Pranešėjų diskusija

 

Data: kovo 14 d.

Laikas: 13.00–­14:30 val.

Vieta: Tech hub erdvė, Saulėtekio al. 9, I rūmai, 1 aukštas

Kviečiame dalyvauti!

Projektas: „Tinklalaidžių sklaida ir platinimas, paremtas socialinio pokyčio mokymosi aplinka“ projektas finansuojamas Erasmus + lėšomis.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos