Lapkričio 21 dieną Komunikacijos fakultete svečiuosis „Google“ mokymų komandos narė Vidurio ir Rytų Europai Natalija Zaba.

Natalia Zaba lt

Prieš prisijungdama prie „Google News Initiative“ mokymo komandos, Natalija dirbo vyresniąja tyrimų redaktore organizacijoje „Fundacja Reporterów“. Prieš tai 10 metų ji dirbo Balkanuose ir buvo projekto vadovė bei žurnalistė Balkanų iniciatyvinių reportažų tinkle (BIRN), Sky News, Al Jazeera ir kitose regioninėse bei tarptautinėse žiniasklaidos priemonėse. Ji taip pat atliko tyrimus „Pasaulinė iniciatyva prieš tarptautinį organizuotą nusikalstamumą“ organizacijoje. Natalija yra Harvardo universiteto remiamos Lenkijos Lyderystės akademijos alumnė ir du kartus buvo programos dėstytoja asistentė.

Kviečiame į praktinį susitikimą, kuriame bus kalbama apie populiariausius įrankius, sukurtus žurnalistams ir tyrėjams, leidžiančius analizuoti didelius duomenų kiekius per trumpą laiką. Susipažinsite su „Pinpoint“ galimybėmis bei kitais lengvai prieinamais ir nemokamais skaitmeniniais įrankiais, kurie žurnalistams visame pasaulyje suteikia galimybę akimirksniu pranešti naujienas, giliai tyrinėti istorijas, patikrinti faktus ir greitai analizuoti didelius duomenų kiekius.

Lapkričio 21 d. 13 val. paskaita „Konkrečiai ir išbaigtai: mokomės Pinpoint (ir kitų skaitmeninių įrankių, naudingų žurnalistams)“. Vilniaus balso salė (Maironio g. 7, SVMC)

Kviečiame visus Komunikacijos fakulteto studentus dalyvauti atviroje paskaitoje su Natalija Zaba.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos