Gegužės 17 d. Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto net 64 Kūrybos komunikacijos III kurso ir Verslo informacijos vadybos II kurso studentai buvo supažindinti su Bibliotekos – strateginio Vilniaus universiteto partnerio didelės apimties – per 30 mln. eurų Projektų valdymo specifika ir mastais, komunikacijos organizavimo iššūkiais, komandinio darbo svarba, renginių koordinavimo ir socialinių iniciatyvų vystymo vertėmis šiuolaikinėje ekonomikoje.

sincerely media dGxOgeXAXm8 unsplash

Studentams buvo pristatyta šiuolaikinės inovatyvios bibliotekos vizija, misija, kultūros veiklų kryptis, strateginių veiklų koncepcinis žemėlapis, supažindinta su netradicinėmis bibliotekos koncepcijomis ir erdvėmis, jų galimybėmis: TV studija, Muzikos ir vizualiųjų menų skaitykla, Garso įrašų studija, Kino sale, Muzikavimo, Pažinimo erdvėmis, Valstybingumo centru, Bendradarbystės erdvėmis, Susitikimų kambariais,  Vaikų ir jaunimo literatūros skaitykla, Dirbtuvėmis „PATS SAU“, Medijų dirbtuvėmis, Vaikų užimtumo centru „Žaisloteka“, praėjusią savaitę atverta nauja Amerikos skaitykla.

Nuoširdžiai dėkojame Generaliniam direktoriui Prof. Dr. Renaldui Gudauskui už strateginių Bibliotekos veiklos krypčių pristatymą ir laiko darbotvarkėje atradimą, Projektų valdymo skyriaus vadovei Giedrei Čistovienei už koordinavimą, bendradarbiavimo ir projektų portfelį, jo sudarymo principus ir projektų valdymą, Komunikacijos ir rinkodaros departamento direktorei Viktorijai Pukėnaitei-Pigagienei už komunikacijos procesų iliustracijas ir esminių verčių visuomenei akcentus, ir visai šauniai Projektų valdymo skyriaus Komandai surengusiems pažintinį žaidimą, ir glaustai pristačiusiems svarbiausias Bibliotekos veiklos kryptis ir atradimus Projektų valdyme ir uždarose Bibliotekos erdvėse.

Dėkoju kolegėms už jungtinės iniciatyvos palaikymą -  Dr. Giedrei Plepytei-Davidavičienei už bendradarbiavimą, Dr. Liudmilai Lobanovai už palaikymą ir aktyvų dalyvavimą.

Asist. Dr. Saulė Jokūbauskienė

Vilniaus universitetas, Komunikacijos fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos