Fakulteto bendruomenės narių iniciatyva kuriamas Dėstytojų klubas, kurio misija - vienyti fakulteto akademinę bendruomenę, skatinti bendradarbiavimą bei keitimąsi patirtimi. Pirmasis susitikimas įvyks jau gegužės 19 d. 

Dėstytojų klubo susitikimas 2

 

Š. m. gegužės 19 d. 12:30 val. visi (-os), norintys (-čios), kviečiami (-os) įsijungti į KF dėstytojų klubo veiklas ir atvykti į pirmąjį susitikimą, kuris sudarytas iš trijų dalių. 

Pirmojoje dalyje bus pristatyta klubo koncepcija.

Kadangi dėstytojams ir dėstytojoms yra itin aktuali studentų ir studenčių sudominimo ir įtraukimo į dėstomą dalyką tema, antrojoje susitikimo dalyje mūsų kolega Dainius Baliūnas pakvies visus (-as) besidominčius (-ias) inovatyviomis auditorijų valdymo praktikomis, į seminarą-diskusiją apie „apverstos klasės“ metodo (flipped classroom)  praktinį taikymą (1,5 val.).   

Trečiojoje susitikimo dalyje bus bendraujama prie kavos/arbatos puodelio ir užkandžių, kuriuos dalyviai kviečiami atsinešti patys (-čios). Pasitelkus minčių lietų bus renkamas pavadinimas Dėstytojų klubui.   

Planuojama renginio trukmė: iki 2,5 val.   

Susitikimas vyks III rūmuose (Fizikos fak.), 417 aud.   

Kviečiame dalyvauti ir registruotis ČIA.  

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos