LT 1Turite inovatyvią idėją ir norite ją paversti startuoliu? Jūsų idėjos įgyvendinimui reikalingi mentoriai, ekspertų pagalba, o gal investicijos? Trūksta patirties, komandos narių, žinių? Apie galimybę savo idėją paversti verslu startuolių pre-akceleratoriuje išgirskite Vilniaus universiteto bendruomenei skirtame VU Technologijų uosto (VU Tech Hub) organizuojamame informaciniame renginyje!

Kada? Sausio 4, 10 val.

Kur? Zoom platformoje, https://zoom.us/j/94158831481

Kam? Visiems VU bendruomenės nariams

Kas yra pre-akceleratorius?

VU Technologijų uostas kartu su Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) kviečia visus, turinčius inovatyvių idėjų, registruotis į jau penktąjį startuolių pre-akceleratoriaus ciklą - intensyvius mokymus ir mentorystės sesijas, kurių tikslas - išvystyti jūsų inovatyvią idėją iki minimalaus produkto, suteikti verslumo žinių, supažindinti su investuotojais ir visokeriopai padėti idėjos vystymo kelyje.

Praėjusių ciklų metu programa sulaukė daugiau nei 400 dalyvių paraiškų, ją baigė jau 70 startuolių, šiuo metu dalyvauja dar 20 komandų. Pre-akceleratorius apjungė daugiau nei 250 inovatorių, 3 dalyviai jau gavo privačių investuotojų investicijų, 8-iems buvo suteikta MITA finansinė parama, 10 jų jau akceleravosi užsienyje.

Kodėl verta dalyvauti?

Startuoliai trijų mėnesių programos metu su asmeniniais mentoriais bei ekspertais iš Lietuvos ir užsienio išnagrinės 12 mokymų temų: išsigrynins tikslinį klientą, atliks rinkos ir konkurentų analizę, sukurs įėjimo į rinką strategiją, sužinos apie verslo steigimo, produkto vystymo, pozicionavimo, prekės ženklo kūrimo ir kitas verslo subtilybes, kurios padės idėją paversti verslu.

Programą sėkmingai baigę startuoliai turės galimybę prisistatyti (angl. pitch) investuotojų komisijai baigiamajame „Demo Day“ renginyje. Be to, geriausiai pasirodžiusios komandos bus apdovanotos vertingais prizais – bilietais į akceleratorius užsienyje bei kelionėmis į startuoliams reikalingus susitikimus su partneriais ar renginius ES valstybėse.

Kas gali registruotis?

  • Visi žmonės ar komandos, turintys inovatyvių idėjų ir norintys įkurti startuolį
  • Ankstyvos stadijos startuoliai (didelį ir inovacijomis grindžiamą verslo plėtros potencialą turinčios labai mažos ar mažos įmonės, veikiančios ne ilgiau nei 5 metus)

Kiekviena pretenduojanti komanda pagal parengtą pavyzdinę formą turės pateikti informaciją apie startuolį, komandą, paslaugą (produktą) bei pagrįsti jos inovatyvumą. Gautas paraiškas įvertins bei dalyvius atrinks pre-akceleratoriaus ekspertai.

Registracijos į pre-akceleratorių anketa: https://bit.ly/applytechhub

Daugiau apie programą: https://bit.ly/abouttechhub

Lauksime jūsų renginyje!

Kontaktai: Gediminas Rumšas, , +370 620 74089

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos