RENGINYS

Vilniaus universiteto TechHub netrukus pradės registraciją į antrąjį startuolių pre-akceleratoriaus ciklą – intensyvius tris mėnesius trunkančius mokymus, kurių metu startuoliai turi galimybę išvystyti savo idėjas iki minimalaus produkto, įgauti verslo kūrimo žinių, bendrauti su asmeniniais mentoriais, susipažinti su investuotojais, išvykti į užsienį ir kt. 

Jūsų bendruomenės narius norime pakviesti dalyvauti nuotoliniame programos pristatyme sausio 6 d. Jo metu programos vadovas dr. Gediminas Rumšas papasakos apie galimybes dalyvauti, atrankos procesą, mokymų planą, naudas bei atsakys į visus klausimus. Apačioje pridedu ir anglišką informaciją, pristatymo kalba priklausys nuo susirinkusiųjų. 

Išsamiau: TechHub startuolių pre-akceleratoriaus pristatymas | Facebook

Renginys vyks sausio 6 d. 16 val. MS Teams platformoje. Prisijungti prie renginio galima čia: https://bit.ly/3lt6C7S

Primename, kad į pirmąjį pre-akceleratoriaus ciklą iš viso užsiregistravo 110 komandų, ir kurių buvo atrinkti 26 startuoliai, sudaryti iš 75 narių. Šiuo metu šios komandos vis dar dalyvauja pirmajame pre-akceleratoriaus cikle. Taip pat užsiregistravo 80 asmenų, norinčių prisijungti prie jau susiformavusių komandų ir padėti įgyvendinti jų idėjas. Susipažinti su pirmojo pre-akceleratoriaus ciklo dalyviais, programa ir jos teikiamomis naudomis galite čia: Pre-akceleratorius | MITA (lrv.lt)

Registracija į antrąjį startuolių pre-akceleratoriaus ciklą prasidės sausio 4 d. 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos