ElectionSpalio 16 d. oficialiai įregistruoti kandidatai į VU Tarybą. Visą jų sąrašą su pagrindine informacija apie kiekvieną galite rasti VU tinklalapio specialioje skiltyje Rinkimai į VU Tarybą.

Pagal rinkimų tvarką nuo šios akimirkos iki 2019 m. spalio 25 d. (imtinai) galima vykdyti agitacinę veiklą.  

Kandidatų į Tarybos narius debatai organizuojami ir koordinuojami bendrai. Todėl informaciją apie juos visus galite rasti čia. Labai kviečiame atvykti į debatus ir pakviesti kolegas.

Spalio 23 d. 12 val. Komunikacijos fakultete, Freskos kambaryje (Saulėtekio al. 9, I-ieji rūmai) vyks susitikimas su advokatu Česlavu Okinčicu. Susitikimo metu kandidatas norėtų pristatyti savo VU tarybos veiklos viziją bei naujus sumanymus ir planus dėl mūsų Alma mater stiprinimo.

Socialinių mokslų interesų srities kandidatų debatai vyks spalio 24 d. 15 val. VU Komunikacijos fakultete, JR 6 aud., Saulėtekio al. 9, I rūmuose.

Ne Universiteto darbuotojų ar studentų (išorinių kandidatų) debatai vyks spalio 22 d. 17 val. VU Centriniuose rūmuose, Mažojoje Auloje, Universiteto g. 3. Juos moderuos doc. dr. Jonas Dagys.

Visų vyksiančių debatų datas, laikus ir vietas galite rasti čia.

Tiesiogines debatų transliacijas bus galima stebėti VU „Facebook“ ir „YouTube“ paskyrose.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos