pazink amerika info terminalas2019 m. rugsėjo 26 dieną, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Kūrybos komunikacijos studijų programos pirmakursiai dalyvavo JAV informacinio terminalo atidaryme Vilniaus universiteto bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (VU MKIC). Atidarymo ceremonijos dalyvius pasveikino JAV ambasadoriaus patarėja viešiesiems ryšiams Sara V. Stealy.

Informacinis terminalas „Pažink Ameriką“ – tai interaktyvus mokymosi įrankis, skirtas Lietuvos akademinei bendruomenei ir ne tik. Informacinis terminalas – puikus, interaktyvus būdas pagilinti savo žinias apie JAV kultūrines, politines aktualijas, geografinę įvairovę, teisinius aspektus, daugiakalbystę, sportą ir studijas.

Pasinaudodami lietimui jautriu ekranu studentai sužinos apie studijų galimybes JAV, pagilins geografijos žinias, melomanai – išgirs visų laikų gražiausias melodijas, besidomintys kinu ir šiuolaikinio meno aktualijomis – susipažins su JAV kūrybinių industrijų naujienomis. Norintys pareikšti savo nuomonę apie amerikiečius galės išrinkti labiausiai nusipelniusias JAV ir pasauliui asmenybes.

Kūrybos komunikacijos studijų programos pirmakursiai ne tik pirmieji išbandė informacinį terminalą, bet ir turėjo puikią progą betarpiškai pabendrauti su JAV diplomatinio korpuso atstovais ir pademonstruoti savo anglų kalbos žinias ir akademinį žingeidumą. Studentų motyvacija ir smalsumas neliko nepastebėti JAV diplomatų.

2019 09 26 InfoTerminal Opening VU Sauletekis Library 1 2019 09 26 InfoTerminal Opening VU Sauletekis Library 2 2019 09 26 InfoTerminal Opening VU Sauletekis Library 9 2019 09 26 InfoTerminal Opening VU Sauletekis Library 10 2019 09 26 InfoTerminal Opening VU Sauletekis Library 11

 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos