mini SMD valdybaStudentų mokslinei draugijai (VU KF SMD) nuo šiol atstovaus nauji (ir ne tik) veidai – išrinkta organizacijos prezidentė ir valdyba. Kovo ketvirtą dieną antriems metams perrinkta draugijos prezidentė žurnalistikos III kurso studentė Viktorija Vaserytė.

Taip pat buvo išrinkta ir organizacijos valdyba – veiklos sričių koordinatoriai. Mokslo srities koordinatore išrinkta žurnalistikos I kurso studentė Akvilė Čepurnaitė. Organizacine sritimi rūpinsis kūrybos komunikacijos I kurso studentė Dovilė Poškutė, o žmogiškaisiais ištekliais – kūrybos komunikacijos antrakursė Ugnė Naglytė. Ryšių su visuomene koordinatore tapo kūrybos komunikacijos I kurso studentė Laura Končiūtė, kuri taip pat atliks administratorės pareigas, o rinkodaros srities koordinatoriumi išrinktas žurnalistikos pirmakursis Erikas Petrikas.

Organizacijos patalpose susirinkusi VU KF SMD komanda ne tik atidavė savo balsus už norimus kandidatus, bet ir klausėsi jų kalbų, aptarė praėjusių metų veiklą bei planavo ateinančių metų darbus. Organizacijos nariai dalijosi mokslinės veiklos idėjomis, telkė dėmesį į pačios draugijos vidinį tobulėjimą. Komanda taip pat žada toliau rūpintis organizuojamų renginių turiniu ir kokybe, turiningomis diskusijomis bei skatinti Komunikacijos fakulteto studentus domėtis moksline veikla.


Nuotraukoje naujoji SMD valdyba (iš kairės): mokslo srities koordinatorė Akvilė Čepurnaitė, žmogiškųjų išteklių koordinatorė Ugnė Naglytė, organizacinės srities koordinatorė Dovilė Poškutė, prezidentė Viktorija Vaserytė, rinkodaros srities koordinatorius Erikas Petrikas, ryšių su visuomene koordinatorė ir administratorė Laura Končiūtė.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos