mini Pirmakursiu vizitas JAV ambasadoje 1Gruodžio 7 d. fakulteto Kūrybos komunikacijos programos pirmakursiai lankėsi JAV ambasados Vilniuje Informacijos centre. Susitikimo metu studentai buvo supažindinti su centre esančiais periodikos rinkiniais, knygų kolekcijomis, filmais, reprezentuojančiais JAV.

Pažintinės sesijos metu JAV diplomatas Haber Joshua pasidalino įžvalgomis apie amerikietišką kultūrą, jos įtaką verslui, žiniasklaidai ir visuomenei plačiąja prasme. Pašnekovo nuomone, amerikietiškas futbolas yra ne tik sportas, bet ir svarbi JAV kultūrinės sampratos dalis. Didžiajai daliai klausytojų buvo naujiena susipažinti ne tik su šios sporto šakos ištakomis, bet ir mūsų tautiečiu Tautvydu Kieru, pirmuoju lietuviu, žaidusiu stipriausioje pasaulyje amerikietiško futbolo (NFL) lygoje.

Pirmakursiu vizitas JAV ambasadoje 2

Vizito ambasadoje metu dalykinės anglų kalbos lektorė B. Palovienė nepraleido progos supažindinti su didžiaisiais amerikietiškais žodynais, kurių leksinės medžiagos apimtis ir paties žodyno svoris ir dydis padarė nemažą įspūdį studentams, dažniausiai besinaudojančiais tik internetiniais žodynais.

Kūrybos komunikacijos programos studentai nepraleido puikios galimybės betarpiškai pabendrauti su JAV diplomatu jo gimtąja kalba, išsiaiškinti rūpimus dalykus, pasidalinti mintimis apie studijas, kultūros aktualijas.

Pirmakursiu vizitas JAV ambasadoje 4

Pirmakursiu vizitas JAV ambasadoje 5

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos