SVD 2021 ruduo FB event cover LT 1920x10052021 m. lapkričio 15–26 d. Vilniaus universitete vyks atvirų paskaitų ciklas „Studentas vienai dienai“, kurio metu mokiniai galės lankytis ir Komunikacijos fakulteto paskaitose. Šiais metais Komunikacijos fakultetas pasiūlys moksleiviams dalyvauti paskaitose apie šiuolaikinį teatrą, sėkmingą prekės ženklo valdymą, viešąjį kalbėjimą, skaitmeninį marketingą, rinkodarą, medijas ir pasaulio literatūrą.

Kodėl verta dalyvauti?

Ciklas „Studentas vienai dienai“ jau eilę metų pritraukia gausybę moksleivių, norinčių bent trumpam išbandyti, ką reiškia būti studentu ir lankyti tikras paskaitas universitete. Dalyvavimas atitinkamose paskaitose ne tik įdomus, bet ir naudingas sprendžiant, kokias studijas norėsi pasirinkti ateityje.

Rinkis dominančią paskaitą(-as), registruokis ir nurodytu laiku prisijunk prie nuotolinės paskaitos! Tapk studentu vienai dienai ir pajusk, ką reiškia būti tikru akademinės bendruomenės nariu! Kad nebūtų sudrumsta tikros paskaitos tvarka, dalyvių skaičius paskaitose yra ribojamas, todėl būtina išankstinė registracija.

Registruotis į paskaitas galima čia: ČIA

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos