Logo vilniaus universitetas

 

ESFIVP I 1

 

 

 

 

 

 

Projekto numeris. Nr. 09.3.3-LMT-K-712-21-0029

Projekto pavadinimas. Stažuotė HITLab NZ mokslinėje laboratorijoje

Projekto vykdymo laikotarpis. 2020 m. spalio 9 d. – 2021 m. kovo 8 d.

Projekto tikslas – didinant tyrėjų tarpinstitucinio, tarptautinio ir tarpsektorinio mobilumą, įgyvendinti stažuotę užsienio tyrimų laboratorijoje Human Interface Technology Laboratory (HIT Lab NZ), University of Canterbury, Naujoji Zelandija.

Projekto santrauka. Stažuotės metu siekiama susipažinti su nauja mokslinių tyrimų infrastruktūra, priimančios institucijos tyrėjais bei parengti ir su nedidele grupe empirinio tyrimo dalyvių išbandyti metodologiją, įgalinančią įvertinti, kaip skaitytojai priima leidybos produktus (knygas) su papildytos realybės (angl. augmented reality) elementais.

Siūloma stažuotė prisidės prie mokslo žinių apie papildytos realybės objektų poveikį tokių knygų skaitytojams gausinimo, tyrimų metodologijos tobulinimo bei tokių produktų kūrėjams padėtų nustatyti tikslingiausius papildytos realybės technologijos panaudojimo leidyboje atvejus. Stažuotė naudinga ir tarpinstitucinio, tarptautinio ir tarpsektorinio mobilumo aspektais – idėjų pasikeitimui, bendradarbiavimo užmezgimui, galimų bendrų projektų galimybių aptarimui su kolegoms pasaulyje.

Projekto dalyvis. Doc. dr. Arūnas Gudinavičius

Projektas bendrai finansuotas iš Europos socialinio fondo lėšų (projekto Nr. 09.3.3-LMT-K-712-21-0029) pagal dotacijos sutartį su Lietuvos mokslo taryba (LMTLT).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos