KFdiplomai MAG 2017

Informuojame studentus, kad įvyko pasikeitimai dėl Cum Laude ir Magna Cum Laude diplomų išdavimo tvarkos įgyvendinimo šiame semestre.

Kandidatų 2020/2021 m. m. pavasario semestre paraiškų teikimo ir svarstymo terminai yra šie:

Iki 2021 m. balandžio 7 d. 14 val.

Studentai teikia paraiškas (ar yra nominuojami) Padaliniui ir papildomą medžiagą apie mokslinę veiklą kamieniniams akademiniams padaliniams.

Iki 2021 m. balandžio 12 d.

Kamieninio akademinio padalinio vadovas, peržiūrėjęs ir įvertinęs gautus dokumentus, pateikia Studijų administravimo skyriui absolventų sąrašą nustatyta tvarka.

Iki 2021 m. balandžio 19 d.

Studijų administravimo skyrius perduoda paraiškas Universiteto bibliotekai įvertinimui (pvz., įvertinti leidinius, kuriuose buvo publikuoti absolventų darbai ir pan.).

Iki 2021 m. balandžio 29 d.

Universiteto biblioteka pateikia Studijų administravimo skyriui savo įvertinimą apie absolventų pateiktus mokslinės veiklos darbus.

Iki 2021 m. gegužės 4 d.

Studijų administravimo skyrius susistemina visą gautą informaciją (kartu su Universiteto bibliotekos dalykiniu įvertinimu) ir ją pateikia Universiteto senato studijų komitetui svarstyti.

 

Kandidatai, siekdami pretenduoti Magna Cum Laude diplomui įgyti, pateikti turite ne tik techninę informaciją apie mokslinę veiklą, bet ir pačios mokslinės veiklos įrodymą (pvz., medžiagą, pristatytą konferencijoje, parengtą straipsnį ir pan.). Informaciją prašome pildyti lentelėje.

Tvarkingai užpildytą dokumentą maloniai prašome atsiųsti iki 2021 m. balandžio 7 d. 14 val. (imtinai) KF Studijų skyriaus vadovei Iveta Jakimavičiūtei el. paštu   

Laiku nepateikus informacijos, prašymai nebus vėliau registruojami.

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad Universiteto senato sudaryta darbo grupė šiuo metu peržiūri Magna Cum Laude diplomų išdavimo kriterijus ir jų turinį, todėl laikinai šie įvardinti pakeitimai neįtvirtinti Cum Laude ir Magna Cum Laude išdavimo Vilniaus universiteto absolventams tvarkos apraše.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos