KF FB event KONFERENCIJA LTBalandžio 28-29 d. Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Organizacijų informacinės ir komunikacinės veiklos tyrimų katedra rengia tarptautinę mokslinę konferenciją „Informacijos ir komunikacijos teorijos ir praktikos raiškos 2022“, kurios tikslas – skatinti mokslininkus ir praktikus pristatyti teorinių ir taikomųjų tyrimų rezultatus, inicijuoti mokslines diskusijas aktualiomis informacijos ir komunikacijos temomis.

Tarptautinės konferencijos programoje suplanuota daugiau kaip šešiasdešimt pranešimų,kuriuos pristato mokslininkų grupės iš daugiau kaip 30 įvairių Europos universitetų – Portugalijos, Ispanijos, Lenkijos, Švedijos, Suomijos, Graikijos, Latvijos ir kt. Konferencijos dalyviai diskutuos informacijos ir žinių valdymo, komunikacijos valdymo organizacijoje, lyties raiškos komunikacijoje ir kituose sociokultūriniuose kontekstuose temomis.

Pirmiausia dalyviai bus pakviesti prisijungti į konferencijos atidarymą ir plenarinę sesiją, kuri prasidės balandžio 28 d. 9:30 val. Po plenarinės sesijos dalyviai bus kviečiami dalyvauti 12 konferencijos sekcijų.
Konferencijos programa: https://www.kf.vu.lt/iktpr-2022/konferencijos-programa

Prisijungti prie konferencijos aplinkos MS Teams galite čia: https://www.kf.vu.lt/iktpr-2022/prisijungimas-prie-konferencijos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos