Gegužės 7-ąją Komunikacijos fakulteto bendruomenė susirinko Maironio g. vidiniame kiemelyje, Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienai paminėti skirtame renginyje.

KF 4

 

Bendruomenės vakarą atidarė ir sveikinimo žodžius tarė Komunikacijos fakulteto dekanė prof. Renata Matkevičienė, Žurnalistikos krypties studijų programų komiteto pirmininkė dr. Džina Donauskaitė ir Jaunųjų žurnalistų draugijos atstovės – prezidentė Ieva Radzevičiūtė ir viceprezidentė Ernesta Onusaitytė. Šventinius palinkėjimus lydėjo studentų trio – Ingos Bartulevičiūtės, Gabrielės Miškinytės ir Roko Razumovo – atliekama muzika.

Renginio metu pasidžiaugta visais, pasižymėjusiais įvairiose žurnalistinėse veiklose – buvo pasveikintos Analitinės žurnalistikos magistrantūros studentės Vaidota Majūtė („Tyrimų žurnalistikos kokybė Lietuvoje: 2022-2023 m. LRT ir 15MIN tyrimų analizė“, darbo vadovas prof. dr. Andrius Vaišnys) ir Miglė Sokolnikaitė („Televizija internete: žurnalistų ir mėgėjų vedamų tinklalaidžių lyginamoji analizė“, darbo vadovė asist. dr. Giedrė Vaičekauskienė), kurioms buvo skirtos Romo Sakadolskio vardinės stipendijos, ir apdovanoti multimedijų konkurso „ANTSPAUDAS“ nugalėtojai. Už itin kritišką ir paveikų multimedijinį projektą, kviečiantį pokyčiui, buvo apdovanota Goda Ponomariovaitė, už orginaliausią ir meniškiausią kūrybinę idėją – Andrėja Stulginskienė, o už išskirtinę kalbą ir rašto kultūrą – Aistė Sofija Keršytė. Vakarą smagiai vainikavo Jaunųjų žurnalistų draugijos organizuotas protmūšis.

Dėkojame visiems susirinkusiems ir džiaugiamės, galėdami švęsti dar vieną Gegužės 7-ąją kartu!  

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos