Vasario 29 d. 15.00 val. vyks Vilniaus universiteto Studentų paslaugų ir karjeros skyriaus organizuojamo „Pasitikėk patirtimi“ ciklo paskaita apie tinklaveiką kaip karjeros variklį.

SPKS Pasitikėk patirtimi Jovita Šneiderienė FB Event cover 1920x1005

Tinklaveika, arba angliškai networking, gali atrakinti labai daug Jūsų karjeros durų. Tačiau tinklaveika yra ne tik tam skirti renginiai ar Jūsų paskyros socialiniuose tinkluose. Plačiąja prasme tinklaveika yra visas Jūsų socialinis kapitalas (arba visiškai paprastai kalbant, tai kaip Jus mato aplinkiniai ir kaip Jūs įrodote savo konkrečias savybes): tai, kokie Jūs buvote aktyvūs mokykloje, studijų metu, kokie esate grupiokai – Jūsų įdėta papildoma pastanga gali nulemti daug svarbių dalykų ateityje.

Šios paskaitos metu išgirsite lektorės asmeninę patirtį, kaip Ji pradėjusi savo karjerą švietime, perėjo dirbti į blokų grandinės technologijos ir dirbtinio intelekto startuolį bei pradėjo vystyti savo inovatyvų projektą. Paskaitos metu lektorė pasidalins praktiniais patarimais, kaip atrasti savo komunikacijos sritį, nepasimesti tarp visų galimybių, kaip svarbu išdrįsti parodyti save ir nebijoti būti autentišku žmogumi.

Paskaita subalansuota komunikacijos sričių studentams, bet tikimės, kad kažką naudingo atrasti galės visi prisijungę.

Trumpai apie lektorę –  Jovita Šneiderienė, VU Komunikacijos fakulteto alumnė, privačios blokų grandinės technologijos ir dirbtinio intelekto tyrimų ir inovacijų laboratorijos „SUPER HOW?“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė, bei projekto „superhow.ART“ bendraįkūrėja.

Renginio data: 2024 m. vasario 29 d.

Pradžia: 15.00 val.

Pabaiga: 16.00 val.

Renginys vyks nuotoliu, MS Teams platformoje. 

Registracija: https://forms.office.com/e/Mz5vNp1Aue

 

Pasimatuok mentorystę dalyvaudamas „Pasitikėk patirtimi” ciklo paskaitose ir diskusijose!

Dalytis savo patirtimi ir kalbėti apie sėkmingai įveiktus iššūkius ir padarytas klaidas – naudinga ir išties reikalinga. Todėl kviečiame dalyvauti ciklo paskaitose ir pilnomis saujomis semti mentorių išmintį ir patarimus, kurie suteiks drąsos ir įkvėpimo ieškoti savo profesinio kelio.

Paskaitų ciklą organizuoja: VU Studentų paslaugų ir karjeros skyrius.

Daugiau apie Mentorystės veiklą Vilniaus universitete: www.vu.lt/mentoryste.

Kyla klausimų?: Inga Dundulytė, tel. +370 5 236 6010, .

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos