Kovo 14 d., antradienį, VU Komunikacijos fakultete, Viešosios diplomatijos paskaitoje (dėstytoja partn. doc. Dalia Bankauskaitė) lankysis kviestins svečias, kuris skaitys pranešimą, profesorius Hiroyuki Ishimatsu iš Sagos universiteto Japonijoje.

VU Komunikacijos fakultete paskaitą skaitys prof. Hiroyuki Ishima iš Japonijos 1

Prof. H. Ishima organizuoja studentų mainų projektus Sagos universitete, taip pat buvo diplomatu 3 Baltijos šalyse, todėl puikiai išmano Lietuvos kultūrą. Viešosios diplomatijos paskaitoje profesorius kalbės apie strateginės komunikacijos praktiką Indijos, Ramiojo vandenyno regionuose ir Japonijoje. Taip pat dalinsis studentų projekto, reklamuojančio Kašibos regioną Japonijoje, kūrimo patirtimi.

Paskaita su kviestiniu svečiu vyks kovo 14 d., antradienį, 17 val. VU Komunikacijos fakultete adresu Maironio g. 7, J. Vilniaus Balso salėje. Paskaitoje dalyvaus Viešosios diplomatijos ir Strateginės komunikacijos paskaitų studentai, tačiau maloniai kviečiami prisijungti ir kiti norintieji išgirsti profesoriaus iš Japonijos paskaitos.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos