Leidybos ir reklamos studijų programos studentės Dominyka Bričkutė, Emilija Dailydaitė, Ignė Jurevičiūtė, Gabija Matkutė, Laura Balcerytė grįžo iš Arqus Twinning išvykos, kurios metu penkias dienas trukusiose dirbtuvėse kartu su ispanų studentais mokėsi kurti elektronines knygas ir popierinius fanzinus. 

Granada 01

Iš Vilniaus universiteto pusės išvykai vadovavo docentas Arūnas Gudinavičius, iš Granados universiteto Komunikacijos ir dokumentacijos fakulteto – docentas Jose M. Morales-del-Castillo. Svarbi išvykos dalis buvo ir pažinčių ir kontaktų užmezgimas tarp dviejų universitetų, bei kultūrinės patirtys – visi dalyviai išvaikščiojo Granados senamiestį, aplankė Alhambrą – rūmų ir tvirtovės kompleksą, vieną garsiausių islamo architektūros paminklų. Arqus Europos universitetų aljansas vienija Granados, Graco, Leipcigo, Liono 1, Maynooth, Minho, Padujos, Vilniaus ir Vroclavo universitetus.

Emilijos Dailydaitės, Arūno Gudinavičiaus ir Jose M. Morales-del-Castillo nuotraukos.

Granada 02Granada 03Granada 04Granada 05Granada 06Granada 07Granada 08Granada 09

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos