mini KK renginys 2014KF vyko Kūrybos komunikacijos pirmakursių kalėdinis renginys.

Anglų kalba vykusio renginio, kurį iniciavo dėstytoja Birutė Palovienė, tema – Kalėdų eglučių sagės. Pirmakursiai pasiskirstę grupėmis turėjo pristatyti po tris kolekcines kalėdines sages. Pristatymai buvo originalūs: pokalbių laida, apdovanojimai, net cirko pasirodymas. Svarbu buvo ne tik kūrybiškai pasirodyti, bet ir pateikti apie sages kuo daugiau informacijos, kas nebuvo labai lengva, nes reikėjo atpažinti gamintoją, laikotarpį ir net atspėti kainą.

Renginio pabaigoje buvo surengtas parodomasis aukcionas, per kurį renginio dalyviai galėjo “įsigyti” pristatytas sages už kūčiukus. Brangiausiai parduotos sagės suma siekė net 170 kūčiukų! Taip pirmakursiai sužinojo kaip vyksta aukcionas, kuriame galima įsigyt autentiškas sages . Žinoma, grupės buvo apdovanotos saldžiais prizais. Paskirtos nominacijos: „Geriausias fotografas“, „Geriausias pranešimas spaudai“, „Geriausias anglų kalbos panaudojimas“, „Originaliausias pasirodymas“  ir „Publikos nominacija“.

Šiame renginyje kūrybos komunikacijos studentai sujungė kūrybą (sagės, originalūs pristatymai) ir komunikaciją (savo žinutės perdavimas anglų kalba).

 

Organizatorių informacija

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos