Vasario 22 d. Komunikacijos fakultete išskirtinę paskaitą studentams skaitys profesorė Ana Adi iš Quadriga taikomųjų mokslų universiteto (Vokietija).

Ana ALdi paskaita 3

Profesorė vasario 22 d. 11 val. 217 auditorijoje studentams skaitys paskaitą „Permainų skatinimas: kova su komunikacijos iššūkiais pasitelkiant nuolankumą, kūrybiškumą ir inovacijas“.

Profesorės Ana Adi moksliniai tyrimai sutelkti į ryšių su visuomene ir komunikacijos profesionalumą, ateities perspektyvas bei sprendimus, komunikacijos kuriamą socialinę vertę ir poveikį. Savo tyrimuose ji daug dėmesio skiria komunikacijos vertės matavimui ir istorijų pasakojimui (storytelling).

Data: vasario 22 d. 11.00 val.

Vieta: 217 aud.

Paskaita vyks anglų kalba.

Paskaita skirta Leidybos ir reklamos 2 kurso, Verslo informacijos vadybos 1 kurso ir Kūrybos komunikacijos 1 kurso studentams, tačiau kviečiame dalyvauti ir kitus studentus bei bendruomenės narius besidominčius šia tema.

Apie profesorę: 

Iš Rumunijos kilusi profesorė Adi mokslo daktaro laipsnį įgijo Vakarų Škotijos universitete (Jungtinė Karalystė). Prieš persikeldama į Berlyną, Ana Adi gyveno, studijavo ir dirbo JAV, Jungtinėje Karalystėje, Belgijoje, Tailande ir Bahreine. Prof. dr. Adi yra PRCA universitetų patariamosios grupės vicepirmininkė, Ryšių su visuomene instituto Komunikacijos matavimo ir vertinimo komisijos narė, o neseniai prisijungė prie Pasaulinio strateginės komunikacijos konsorciumo valdymo komiteto.

Profesorė tą pačią, 22 dieną nuo 17 val. skaitys atvirą paskaitą Lietuvos Komunikacijos asociacijos nariams, komunikacijos specialistams ir visiems besidominties šia tema. Platesnę informaciją ir registraciją rasite čia

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos