Balandžio 16 d. Komunikacijos fakultete „Verslo organizavimo“ paskaitoje svečiuosis Eglė Jokužytė – leidyklos „Verslas ar menas“ įkūrėja, knygų Brailio raštu leidėja ir socialinių projektų autorė.

naujienai egle jok

Eglė Jokužytė yra viena iš pirmųjų socialinio verslo pradininkių Lietuvoje. Jos socialinė veikla prasidėjo nuo savanorystės, įgyvendinant projektus su vaikais ir jaunimu, turinčiais regos negalią. Per kūrybines ir menines iniciatyvas ji siekė padėti atskleisti neregių ir silpnaregių vaikų bei jaunuolių meninius gabumus ir parodyti, kad šie žmonės yra talentingi ir gabūs.

Pažintis su neregiais vaikais ir jų šeimomis pakeitė Eglės gyvenimą ir įkvėpė įsteigti socialinį verslą – leidyklą „Verslas ar Menas“. Per įvairias socialinės veiklos formas ji siekia spręsti žmonių, turinčių regos sutrikimus, atskirties problemas, prisideda prie Brailio rašto prieinamumo ir išsaugojimo bei daro teigiamą pokytį šių žmonių gyvenime.

Kviečiame dalyvauti atviroje paskaitoje:

Balandžio 16 d., antradienį, 9 val. JR4 auditorijoje. „Kuriant ateitį: socialinio verslo „Verslas ar menas“ inovacijos – naujos galimybės regos negalią turintiems asmenims“.

Paskaita skirta Leidybos ir reklamos 3k. ir Verslo informacijos vadybos 1k. studentams, tačiau dalyvauti kviečiame visus susidomėjusius.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos