Kviečiame išklausyti seminaro įrašą ir jungtis į nuotolinę teminę konsultaciją apie darbą ir pagalbos galimybes psichikos sveikatos sunkumus patiriantiems studentams(-ėmis).

Seminaras destytojams naujiena

Nuotoliniame seminare ,,Psichikos sveikatos sunkumus patiriančių studentų(-čių) poreikiai akademiniame gyvenime“ savo konsultavimo patirtimi ir praktinėmis įžvalgomis dalinasi psichologė, dėstytoja, Bendruomenės gerovės skyriaus vadovė doc. dr. Laura Ustinavičiūtė-Klenauskė.

Įrašo metu išgirsite:

  • Refleksijas apie dažniausius dėstytojams(-oms) kylančius iššūkius ir studentų(-čių) elgesio požymius, informuojančius apie turimus psichikos sveikatos sunkumus, jų galimas kilimo priežastis.
  • Apie praktines pagalbos galimybes bei bendravimo niuansus, naudingus siekiant užtikrinti sklandų studijų/bendravimo procesą ir padėti studentams(-ėms), susiduriantiems su sunkumais.
  • VU universiteto negalios reikalų koordinatorės Skaistės Grudzinskaitėspristatymą apie studijų pritaikymo galimybes, palankias studentams(-ėms),patiriantiems psichikos sveikatos sunkumų.

Nuotolinio seminaro įrašą galite rasti čia: ,,Psichikos sveikatos sunkumus patiriančių studentų(-čių) iššūkiai akademiniame gyvenime“ (trukmė 1 val. 30 min.). 

Kviečiame išklausyti seminaro įrašą ir jungtis į nuotolinę teminę konsultaciją, kaip bendrauti ir padėti psichikos sveikatos iššūkius patiriantiems studentams(-ėms).

Nuotolinė teminė konsultacija VU bendruomenės dėstytojams(-oms) ir administracijai numatoma: 2023 gruodžio 13 dieną, 15:30 val. Konsultacijos trukmė – 60 min.

Registruotis į nuotolinę konsultaciją kviečiame čia: https://forms.office.com/e/Yg0cv3yQAr

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos