Lietuvos valstybės ateities vizija „Lietuva 2050“ yra vienas svarbiausių valstybės dokumentų, kurio tikslas – kartu su ekspertais, piliečiais ir kitais bendrakūrėjais nustatyti Lietuvos ateities viziją ir būdus, kaip ją įgyvendinti. Tai svarbus žingsnis, kuris padės valstybei pasiruošti galimiems iššūkiams ir galimybėms. Vizija kuriamas vadovaujantis Strateginio valdymo įstatymu ir metodika.

įdejų maratono naujienai

Komandos, kurioms rūpi Lietuvos ateitis, kviečiamos prisijungti prie „Lietuva 2050“ komandos, Vilniaus universiteto ir reklamos ir kūrybiškumo mokyklos „The Atomic Garden“. Čia galite prisidėti prie Lietuvos ateities kūrimo, užmegzti naujų pažinčių ir įkvėpti šviežiomis idėjomis. Jums taip pat bus teikiama komunikacijos profesionalų parama. O tai ne viskas - galite laimėti 1000 eurų piniginį prizą!

Data: lapkričio 17-19 d.

Vieta: Vilniaus universiteto Technologijų uostas „Tech Hub“ (Saulėtekio al. 9, Vilnius)

Dalyvauti gali visi bakalauro ir magistro studentai bei jų komandos iš visos Lietuvos.

Trijų dienų renginio metu vyks kūrybinės ateities dizaino dirbtuvės, pranešimai apie komunikaciją ir prisistatymo meną bei atviros diskusijos su Valstybės pažangos tarybos nariais.

Maratono metu ieškosite būdų, kaip pristatyti Lietuvos ateities viziją „Lietuva 2050“ ir turėsite visišką laisvę kurti kampanijos žinutę, šūkį ir vizualinius sprendimus, o viso proceso metu jus ir jūsų komandą lydės profesionalūs mentoriai.

Jei jūsų komunikacijos kampanija bus pripažinta geriausia, galėsite pasidalinti 1000 eurų piniginį prizą. Antros vietos laimėtojams atiteks 500 eurų.

Registracija (iki lapkričio 6 d.) ČIA.

Daugiau informacijos apie renginį ČIA.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos