Pasibaigus pirmosios Vilniaus universiteto darbo tarybos kadencijai, vadovaujantis Lietuvos Respublikos darbo kodekso nuostatomis yra organizuojami naujos Vilniaus universiteto darbo tarybos rinkimai. Darbo taryba, veikdama kaip Vilniaus universiteto darbuotojų išrinktas atstovas, turi galimybę dalyvauti darbdaviui priimant svarbius sprendimus: gauti reikšmingą informaciją ir konsultuotis klausimais, susijusiais su darbo sąlygomis, darbuotojų teisėmis ir pareigomis, teikti darbdaviui pasiūlymus dėl ekonominių, socialinių ir darbo klausimų, darbo teisės normų įgyvendinimo, prisidėti prie pozityvių pokyčių bei darbo sąlygų gerinimo Vilniaus universitete. 

STUDENTAI KVIEČIAMI TEIKTI PARAIŠKAS PRISTATYTI MEDIJŲ RAŠTINGUMO INICIATYVOMS RYGOJE 1

Darbo tarybos rinkimai vyks 2023 m. kovo 9 d. elektroniniu balsavimu. Elektroninio balsavimo nuorodos bus atsiųstos į kiekvieno teisę balsuoti turinčio darbuotojo VU elektroninį paštą.

Kandidatų į darbo tarybą sąrašą ir papildomą informaciją galite rasti VU intranete “Darbo tarybos rinkimai 2023” (https://intranet.vu.lt/darbuotojai-ir-padaliniai/darbo-taryba/darbo-tarybos-rinkimai).

Darbo tarybos rinkimuose gali dalyvauti darbuotojai, kurie dirba Vilniaus universitete ne trumpiau nei tris mėnesius (ir jei darbo sutartis nesibaigia iki rinkimų dienos). Ar Jūs esate darbo tarybos rinkėjų sąraše, galite pasitikrinti čia.

Atkreipkite dėmesį, kad aukščiau pateiktos nuorodos reikalauja darbuotojo asmeninio prisijungimo prie Vilniaus universiteto intraneto. Įprastai, tie patys prisijungimo duomenys yra naudojami ir VU elektroninio pašto naudojimui. Taigi, jei Jūs neturite / esate pamiršę / ilgą laiką nenaudojote prisijungimo duomenų, rekomenduojame nedelsiant kreiptis į savo padalinio IT specialistus ar savo vadovus dėl prisijungimo duomenų atnaujinimo.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos