studijuok modulis PNG

Gegužės 21 d. Vilniaus universitete (VU) prasideda priėmimas į magistrantūros studijas.

Pirmasis stojimo etapas vyks nuo gegužės 21 d. iki liepos 7 d. 10 val. Jo metu prašymus studijuoti galima teikti ir koreguoti per VU Informacinę sistemą.

Šiemet stojantieji galės rinktis šias VU Komunikacijos fakulteto magistro studijų programas:

Stojantiesiems į Tarptautinės komunikacijos (lietuvių ir anglų k.) magistrantūros studijų programą baigusiems ne komunikacijos krypčių grupės universitetinių studijų programas, taip pat baigusiems studijas kolegijoje ir socialinių bei humanitarinių mokslų krypties papildomąsias studijas Vilniaus universitete, būtina rašyti motyvacinį laišką.

Motyvaciniame laiške turi būti pristatomi studijų programos pasirinkimą lėmę veiksniai, pasirengimas studijoms, sąsajos su tolesne karjera. Motyvacinį laišką pateikti iki 2020 m. birželio 30 d. 24:00 val. adresu: el. p.: (jeigu siunčiate elektroninį variantą, spausdintinio motyvacinio laiško varianto pristatyti nereikia). Atkreiptinas dėmesys, kad laiško nepateikus arba gavus neigiamą įvertinimą, toliau dalyvauti konkurse į šią studijų programą negalima.

Daugiau informacijos apie stojimo tvarką į VU Komunikacijos fakulteto magistrantūros studijų programas galima rasti VU Komunikacijos fakulteto svetainėje.

Visą stojančiajam į magistrantūros studijas reikalingą informaciją galima rasti VU svetainėje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos