Logo vilniaus universitetas download

Informuojame, kad atsižvelgdama į infekcijos COVID-19 plitimo grėsmę ir Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimus, koronaviruso prevencijai skirta darbo grupė nusprendė pratęsti nuotolinio mokymosi ir darbo terminą dar 2 savaitėms iki balandžio 13 d. 24 val. su galimybe šį laikotarpį pratęsti. Studijos ir darbas šiuo laikotarpiu vyks nuotoliniu būdu – paskaitos ir seminarai universiteto patalpose nevyks.

Iki dabar taikytas ribojimas naudotis VU infrastruktūra lieka toks pats.

Daugiau informacijos apie studijų procesą, baigiamųjų darbų rengimą ir gynimą bei pavasario semestro studijų datų galimus pasikeitimus pateiks Studijų prorektorius kovo 30 d.

VU darbuotojai, esant galimybei, su vadovo žinia turi dirbti nuotoliniu būdu. Tokiai galimybei nesant, laikykitės visų rekomenduotų higienos reikalavimų.

Visi renginiai universitete šiuo laikotarpiu taip pat bus perkeliami į kitą datą, vykdomi nuotoliniu būdu arba, jeigu nėra tokios galimybės, atšaukti.

Studentai, grįžtantys iš ERASMUS+ programos, turi karantinuotis ne bendrabučiuose, o asmeninėje, uždaroje erdvėje, kurioje nėra bendro naudojimo patalpų, o studijas tęsti nuotoliniu būdu.

Studentai, kuriems yra reikalingos akademinės pažymos ar kiti dokumentai, informaciją apie tai gali rasti čia.

Keisis ir bibliotekos darbo laikas. Bibliotekos padaliniai tiek centriniuose rūmuose, tiek Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC), tiek fakultetuose dirbs darbo dienomis 9–18 val. Savaitgaliais nedirbs. Studentams dirbti bibliotekoje leidžiama nebus, į skaityklas studentai patekti negalės. Knygos bus išduodamos, tačiau tik pateikus reikiamų knygų sąrašą jas atneš darbuotojas. Patalpų ir darbo vietų rezervacijos bus atšauktos. Atšaukiamos ir ekskursijos, svečiai į biblioteką nepriimami. Rekomenduojame susipažinti su informacija kaip naudotis VU bibliotekos el. ištekliais.

Primename, kad esame sukūrę ir dažniausiai užduodamų klausimų skiltį: https://www.vu.lt/naujienos/prevencine-informacija-apie-koronavirusa 

Jeigu turėtumėte papildomų klausimų, komunikaciją šiais klausimais koordinuoja VU Komunikacijos ir rinkodaros skyrius. Su juo galite susisiekti el. paštu 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos