IKI konf 2018Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Informacijos ir komunikacijos institutas 2018 m. kovo 23 d. rengia nacionalinę mokslinę konferenciją, kurios tikslas – skatinti mokslininkus ir praktikus pristatyti teorinių ir taikomųjų tyrimų rezultatus, inicijuoti mokslines diskusijas aktualiomis informacijos ir komunikacijos temomis.

Konferencijos organizatoriai kviečia teikti pranešimus atsižvelgiant į šias mokslinių tyrimų kryptis:

  • Informacijos ir žinių valdymas organizacijoje: informacijos ir žinių valdymo vertinimas; kūrybiškumas ir inovacijos; besimokanti organizacija; žinių valdymo sistemos; organizacijos kultūra ir žinių vadyba; informacinių ir komunikacinių technologijų vaidmuo tobulinant informacijos ir žinių valdymą organizacijoje ir kt.
  • Komunikacijos valdymas organizacijoje:  organizacinė komunikacija; tarpkultūrinė ir tarptautinė komunikacija; mokslinė komunikacija; politinė komunikacija; kultūrinių medijų komunikacija; informacinių technologijų plėtojimas valdant komunikaciją ir kt.
  • Lyties aspektas teorijoje ir praktikoje: lyčių lygybė švietime ir moksle, lyties aspektas darbo rinkoje,  smurtas prieš moteris, lyčių reprezentavimas medijose, lyčių komunikacija organizacijoje, lyties ir kitų sociodemografinių charakteristikų tarpusavio sąveikos, moterų aktyvizmo istorija, lyčių diskriminacija, lyčių ekonomika, lyčių sociologija, LGBT problematika ir kt.

Konferencijos organizatoriai kviečia teikti pranešimų santraukas (ne daugiau kaip 200 žodžių) iki 2018 m. vasario mėn. 20 d.  Pranešimų santraukas prašome siųsti el. paštu:  

Autoriai apie pranešimus, įtrauktus į konferencijos programą, bus informuoti iki 2018 m. vasario 27 d.

Pagal pranešimus parengti straipsniai bus publikuojami Vilniaus universiteto mokslo leidinyje „Informacijos mokslai“.

 

Konferencijos vieta: Vilniaus universiteto, Komunikacijos fakultetas (Saulėtekio al. 9, I rūmai, Vilnius).

Dalyvių registracija vyks iki 2018 m. kovo mėn. 16 d. Dalyvio mokesčio nėra. Daugiau informacijos el.paštu:  

Konferencijos organizacinis komitetas:

Prof. dr. (HP) Zenona Atkočiūnienė (pirmininkė)
Doc. dr. Lijana Stundžė
Dr. Saulius Preidys
Dr. Ingrida Girnienė
Dr. Daiva Siudikienė
Lekt. Justas Gribovskis
Dokt. Viktoras Vaitkevičius

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos