communication theoriesKviečiame teikti pranešimus nacionalinei mokslinei konferencijai „Informacijos ir komunikacijos teorijos ir praktikos raiškos 2015“.

Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Informacijos ir komunikacijos institutas 2015 m. kovo 19 d. rengia nacionalinę mokslinę konferenciją, kurios tikslas – skatinti mokslininkus ir praktikus pristatyti teorinių ir taikomųjų tyrimų rezultatus, inicijuoti mokslines diskusijas aktualiomis informacijos ir komunikacijos temomis.

Šių metų konferencijos organizatoriai kviečia teikti pranešimus atsižvelgiant į šias mokslinių tyrimų kryptis:

  • Informacijos ir žinių valdymas organizacijoje: informacijos ir žinių valdymo vertinimas; kūrybiškumas ir inovacijos; besimokanti organizacija; žinių valdymo sistemos; organizacijos kultūra ir žinių vadyba; informacinių ir komunikacinių technologijų vaidmuo tobulinant informacijos ir žinių valdymą organizacijoje ir kt.
  • Komunikacijos valdymas organizacijoje:  organizacinė komunikacija; tarpkultūrinė tarptautinė komunikacija; mokslinė komunikacija; lyčių komunikacija; politinė komunikacija; kultūrinių medijų komunikacija; informacinių technologijų plėtojimas valdant komunikaciją ir kt.

Konferencijos organizatoriai kviečia teikti pranešimų santraukas (ne daugiau kaip 200 žodžių)  iki 2015 m. vasario mėn. 9 d. Pranešimų santraukas prašome siųsti el. paštu: .  Autoriai apie pranešimus, įtrauktus į konferencijos programą, bus informuoti iki vasario 23 d.

 

Pagal pranešimus parengti straipsniai bus publikuojami Vilniaus universiteto mokslo leidinyje „Informacijos mokslai“.

 

Konferencijos vieta: Vilniaus universiteto, Komunikacijos fakultetas (Saulėtekio al. 9, I rūmai, Vilnius).

Dalyvių registracija vyks iki 2015 m. kovo mėn. 16 d. Dalyvio mokesčio nėra.

 

Konferencijos organizacinis komitetas:

Prof. dr. (HP) Zenona Atkočiūnienė (pirmininkė)

Doc. dr. Povilas Abarius

Doc. dr. Erika Janiūnienė

Dr. Lijana Stundžė

Dr. Ingrida Girnienė

Konferencijos sekretoriatas:

Neringa Jurgaitytė

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos