Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas rengia seminarų ciklą, skirtą visiems besidomintiems Komunikacijos ir informacijos mokslų (toliau – KIM) krypties doktorantūros studijomis.

Pakartotiniai rinkimai į VU senatą

Seminarų metu susipažinsite su Vilniaus universitete gyvuojančia komunikacijos ir informacijos mokslų mokykla, taip pat sužinosite, kaip tinkamai pasirengti stojimui, kaip vyksta priėmimo procedūra, kaip organizuojamos doktorantūros studijos, kokios yra Lietuvoje ir pasaulyje plėtojamos KIM tyrimų kryptys ir t.t.

Seminarus ves VU Komunikacijos fakulteto dekanė prof. dr. Renata Matkevičienė, mokslo reikalų prodekanas doc. dr. Arūnas Gudinavičius ir KIM krypties doktorantūros komiteto pirmininkė prof. Aušra Navickienė.

Seminarų datos:

  • 2023 m. balandžio 11 d. 17:00 val. Freskos (214) aud., Saulėtekio al. 9, I rūmai.
  • 2023 m. gegužės 2 d. 17:00 val. nuotoliniu būdu MS Teams platformoje. Norinčius dalyvauti seminaruose prašome palikti savo kontaktinę informaciją, kad galėtume su Jumis susisiekti ir išsiųsti priminimą bei nuorodą į seminarą, kuris vyks nuotoliu.

Registracija čia

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos