1602086943157Ryšių su visuomene studijų programos absolventė Diana Borovik dalyvavo EUPRERA organizuotame magistro baigiamųjų darbų konkurse „Master Thesis Award for Excellence“. Dianos darbas „Darbuotojų ambasadorių vaidmuo organizacinių pokyčių metu“ (darbo vadovė doc. dr. Lijana Stundžė) buvo įvertintas kaip vienas geriausių darbų ir pateko į praktinio poveikio kategorijos darbų finalinį trejetą.

EUPRERA organizuojamo konkurso tikslas – išrinkti geriausius darbus, kurie reikšmingai teoriškai arba praktiškai prisideda prie ryšių su visuomene studijų plėtros Europoje ir apdovanoti jų autorius ir autores.

Šių metų konkursui buvo pateikta 17 magistro baigiamųjų darbų, kuriuos teikė studentai ir studentės iš 11 skirtingų pasaulio šalių (Austrijos, Kroatijos, Vokietijos, Lietuvos, Portugalijos, Ispanijos, Šveicarijos, Nyderlandų, Ukrainos, Jungtinės Karalystės ir Malavio). Mūsų fakulteto absolventės kategorijoje praktinio poveikio apdovanojimą pelnė Lucille Cotman Morrison iš Jungtinės Karalystės „The University of the Arts“, kurios darbo tema „The Lie of the “Perfect Mom” & The Role of Public relations in the Construction and Deconstruction of its Discourse“.

Daugiau informacijos apie vykusį konkursą

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos