1280x670 LT SM Registracija Naujienlaiškis foto IIKovo 18–19 d. Vilniaus universitetas (VU) kviečia dalyvauti studijų mugėje, kuri pirmą kartą Lietuvoje bus vykdoma interaktyvioje virtualioje platformoje. Joje bus pristatytos VU siūlomos studijų programos, priėmimo sąlygos ir galimybės studentams. Studijų programų konsultantai, dėstytojai ir studentai tiesiogiai virtualioje aplinkoje konsultuos visais priėmimo ir studijų klausimais.

VU studijų mugėje bus 16 stendų. Viename jų bus konsultuojama bendraisiais stojimo ir priėmimo klausimais, o kituose 15 bus galima susipažinti su VU fakultetais iš arčiau – jų vykdomomis studijų programomis, studentų draugijomis, įvairių paskaitų įrašais. Viename tokių stendų jūsų lauks ir Komunikacijos fakultetas, pasiruošęs pristatyti vykdomas studijų programas ir sudominti paskaitomis.

Visos paskaitos ir registracija

Net dvi dienas kovo 18 ir 19 d. moksleivių lauks bendri VU Komunikacijos fakulteto ir atskirų studijų programų (Kūrybos komunikacijos, Leidybos ir reklamos, Verslo informacijos vadybos bei Žurnalistikos) pristatymai.

Taip pat, penktadienį:

12.00 val. Teams platformoje moksleiviai galės susitikti su KF socialine partnere, DebunkEU.org projektų vadove Karina Urbanavičiūte ir sudalyvauti pamokoje Dezinformacijos atpažinimo ABC.

12.45 val. vyks doc. dr. Andriaus Šumino paskaita Kaip paveikti auditoriją?

17.00 val. vyks studentų diskusija Kalba studentai, kurioje Komunikacijos fakulteto studentų atstovybės nariai diskutuos apie studijas ir studijavimą bei kokias galimybes atveria Vilniaus Universitetas ir kodėl verta jomis pasinaudoti.

Kovo 19 d. (šeštadienį) vyks ne tik Fakulteto studijų programų pristatymai ir konsultacijos bet ir nuo 10.30 val. KF Mokslo reikalų prodekanės doc. dr. Lijanos Stundžės paskaita kaip nugalėti viešojo kalbėjimo baimę?

Taip pat visi besidomintys magistro ir papildomosiomis studijomis kviečiami į konsultaciją, kuri vyks kovo 19 d. 15 val.

Daugiau informacijos apie Vilniaus universiteto studijų mugę rasite ČIA

Kviečiame dalyvauti įvairiuose Fakulteto organizuojamuose renginiuose!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos