51311094369 8a67428baa oGerbiama fakulteto bendruomene,

2022 m. sausio 26 d. 14 val. Šv. Jonų bažnyčioje iškilmingos ceremonijos metu bus įteikti diplomai KF magistrantūros studijų programų absolventams. Nepraleiskite iškilmingos šventės ir galimybės kolegų apsuptyje išlydėti ką tik studijas baigusius komunikacijos specialistus.

Magistro diplomai bus įteikti Medijų ir skaitmeninės leidybos, Ryšių su visuomene, Tarptautinės komunikacijos, Žinių vadybos ir lyderystės studijų programų studentams.

 

 

DĖMESIO!

  • Atsižvelgiant į Covid-19 atmainos rizikas šventėje gali dalyvauti tik asmenys su galimybių pasu ar jam prilygstančiu tarptautiniu Covid pažymėjimu.
  • Siekiant suvaldyti itin greit plintančios koronaviruso atmainos omikron plitimą, visi dalyviai renginio metu privalo dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius, priglundančius prie veido ir visiškai dengiančius nosį ir burną.
  • Kiekvienas absolventas (-ė) gali atsivesti ne daugiau kaip 2 (du) artimuosius. Artimieji į renginio teritoriją gali patekti tik lydimi absolvento (-ės). Iš anksto registruoti artimųjų nereikia.

Primename, kad prieš diplomų įteikimą reikia atsiskaityti su Vilniaus universitetu. Kaip tai padaryti, galima sužinoti čia. Su Vilniaus universitetu neatsiskaitę absolventai negalės gauti diplomo diplomų įteikimo dieną.

Renginio metu, atsiėmus diplomą, taip pat reikės pasirašyti už diplomą bei diplomo priedėlį Diplomų registracijos žurnale, kuris bus šalia pakylos.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos