studijuok modulis PNG

Vilniaus universitetas (VU) kviečia į studijų mugę, kuri šiemet pirmą kartą vyks kitaip – virtualiai.

Kovo 24 – balandžio 2 d. nuo 13 val. visi Lietuvos moksleiviai galės susipažinti su studijomis įvairiuose VU fakultetuose, dalyvauti pirmosiose paskaitose ir informatyviose diskusijose. Norintieji daugiau sužinoti apie konkrečias studijų programas, susipažinti su būsimais dėstytojais ir jų dėstomais dalykais ar pasikalbėti apie priėmimo reikalavimus turės galimybę prisijungti į atskiras konsultavimo erdves. Šiose erdvėse moksleivių lauks ir esami VU studentai, kurie ne tik atvirai papasakos apie studentiško gyvenimo ypatumus, bet ir pristatys laisvalaikio bei savirealizacijos galimybes VU bendruomenėje!

Su VU Komunikacijos fakultetu ir jo vykdomomis studijų programomis bus galima susipažinti kovo 30 d. Kviečiame dalyvauti įvairiuose fakulteto organizuojamuose renginiuose:

13:00-14:00 VU Komunikacijos fakulteto ir studijų programų pristatymas.

14:00-15:00 Lekt. Gedimino Beresnevičiaus paskaita „Kaip ugdyti kūrybiškumą?“.

15:00-16:00 Diskusija su fakulteto alumnais „Ko reikia sėkmingai karjerai?“. Dalyvauja: Rita Miliūtė (LRT), Giedrė Rūkienė (leidykla „Sofoklis“), Miglė Bielinytė (JUDU | SĮ „Susisiekimo paslaugos“).

16:00-17:00 Studentų diskusija „Mano pirmieji metai fakultete“.

Taip pat nuo 14 iki 17 val. veiks konsultacijų kambariai, kuriuose galėsite konsultuotis Jums rūpimais klausimais su fakulteto dėstytojais ir studentais.

Norint dalyvauti renginiuose būtina registracija: http://vustudijumuge.zoomtv.lt/prisijungimas

Daugiau informacijos apie Vilniaus universiteto studijų mugę rasite čia: https://www.vu.lt/studiju-muge

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos