integracija2Rugsėjo mėn. kviečiame visus pirmakursius dalyvauti Vilniaus universiteto organizuojamoje integracijos savaitėje #StudentAUK.

Integracijos metu susipažinsite su universiteto bendruomene, studijomis, čia veikiančiomis organizacijomis, laisvalaikio ir sporto klubais, biblioteka. Be to, susitiksite su VU Studentų atstovybe, išgirsite įkvepiančias alumnų sėkmės istorijas, turėsite išskirtinę galimybę dalyvauti VU muziejaus rengiamose ekskursijose senuosiuose VU rūmuose. Visus pirmakursius raginame dalyvauti visose programos dalyse, kadangi tai – išskirtinė proga per labai trumpą laiką susipažinti su visa didele VU šeima.

Visą integracijos programą galite rasit čia: https://www.studentauk.vu.lt/

Video gidai, kuriuos būtina pamatyti VU pirmakursiui: https://www.studentauk.vu.lt/filmukai.html

Rugsėjo 12 d., nuo 11 iki 22 val.

#Studentauk integracijos mugė ir diskusijų festivalis VU centrinių rūmų kiemeliuoseKviečiame į diskusijų festivalį „SaVU protu“ ir integracijai skirtą mugę #Studentauk. Jos metu susipažinsite su universiteto bendruomene, studijomis, čia veikiančiomis organizacijomis, laisvalaikio ir sporto klubais. Taip pat išgirsite diskusijas įvairiomis aktualiomis temomis su Vilniaus universiteto akademinės bendruomenės atstovais, na o vakare linksmai leisime laiką su grupėmis „Mėlyna“, „Celsijus“ ir „Baltas Kiras“. Renginys vyks Vilniaus senamiestyje esančiuose VU centrinių rūmų kiemų ansamblyje (Universiteto g. 3).

 

PROGRAMA tik Komunikacijos fakulteto studentams:

informacija nuolat atnaujinama

Rugsėjo 7 d., 17:00 - bakalauro pirmo kurso studentų susitikimai su kuratoriais

Kūrybos komunikacija - Bernardinų sodas (B. Radvilaitės g. 8A, Vilnius, šalia Gedimino pilies);

Leidyba ir reklama - VU Botanikos sodo Vingio sk. (M. K. Čiulionio g. 100, Vilnius);

Verslo informacijos vadyba - Baltasis tiltas, Upės g. 9, Vilnius, šalia VCUP);

Žurnalistikos pirmo kurso studentų susitikimas su kuratoriais - Pievelė tarp EVAF ir KF (Saulėtekio al. 9, I-ieji rūmai, Vilnius).

Rugsėjo 8 d.

14:00 - Analitinės žurnalistikos magistro studijų programos pirmo kurso studentų susitikimas su studijų programos komiteto pirmininku (nuotoliniu būdu)

16:00 - Medijų ir skaitmeninės leidybos magistro studijų programos pirmo kurso studentų susitikimas su studijų programos komiteto nariais ir fakulteto administracija (nuotoliniu būdu)

16:30 - Tarptautinės komunikacijos (lietuvių k.) magistro studijų programos pirmo kurso studentų susitikimas su studijų programos komiteto pirmininke (nuotoliniu būdu)

Rugsėjo 11 d.

13:00 - Tarptautinės komunikacijos (anglų k.) magistro studijų programos pirmo kurso studentų susitikimas su studijų programos komiteto nariais, dėstytojais, fakulteto administracija (nuotoliniu būdu)

Rugsėjo 14 d.

09:00 - RENOVATIO STUDIORUM. Vilniaus universiteto vėliavos pakėlimo ceremonijaKviečiame į iškilmingą Vilniaus universiteto vėliavos pakėlimo ceremoniją Bibliotekos kieme š. m. rugsėjo 14 d. (pirmadienį) 9.30 val. Šiuo simboliniu renginiu pradedame naujus 2020/2021 studijų metus. Ceremonija bus transliuojama tiesiogiai internete.

11:00 - Pirmakursių studentų susitikimai su studijų programų komitetų pirmininkais (-ėmis) nuotoliniu būdu:

Kūrybos komunikacijos studentams;

Leidybos ir reklamos studentams;

Verslo informacijos vadybos studentams;

Žurnalistikos studentams;

13:00 - Įvadinė VU Komunikacijos fakulteto prof. dr. Rimvydo Laužiko paskaita (nuotoliniu būdu)

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos