Vasario mėnesio paskutinę dieną veiklą atnaujins Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto politinės komunikacijos diskusijų klubas, nuo šiol pavadintas „Agoros“ vardu. Pirmasis renginys įvyks vasario 29 d. 18 val. Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje, Valstybingumo centre. Renginio svečias – profesorius Vytautas Landsbergis, Atkuriamojo Seimo pirmininkas ir tuometis Valstybės vadovas. Diskusijoje dalyvaus ir Komunikacijos fakulteto profesorius Andrius Vaišnys.

Agora naujienai

Diskusijoje bus kalbama apie Kovo 11-osios Lietuvą ir tuometį informacinį foną, Lietuvos ir užsienio žurnalistų įtaką politinių žinių kūryboje ir sklaidoje.   

Klubo „Agora“ atgaivinimo ir Komunikacijos fakulteto Politinės komunikacijos tyrimų centro įkūrimo iniciatorius Linas Kontrimas teigė, kad laisvesnė aplinka yra reikalinga įvairioms politinėms peripetijos aptarti. „Kol reikšmingas faktas tampa tiksliu ir patvirtintu, reikia laiko ir nemažai tikrinimo. Diskusijų klubas yra vieta, kurioje toks laikas ir toks tikrinimas padės susigaudyti įvairiuose politinės komunikacijos niuansuose“, – sakė L. Kontrimas.

Politinės komunikacijos klubas „Agora“ ir ateityje bendradarbiaus su Martyno Mažvydo Valstybingumo centru, kvies Universiteto bendruomenę bei aktyvius visuomenės atstovus susitikti ir diskutuoti aktualiomis temomis, susitikti su ryškiais dabarties ir praeities politinės komunikacijos lauko veikėjais.

Diskusijų klubas politinės komunikacijos temomis Komunikacijos fakultete buvo įkurtas tuomečio dekano, profesoriaus A. Vaišnio. Keletą metų veikęs, klubas prigeso. Kadangi toks pokalbių formatas yra stipriai priklausomas nuo aktyvių bei žingeidžių žmonių iniciatyvos, ir tuometis, ir atgimstantis diskusijų klubas kviečia norinčius jungtis ir dalyvauti klubo veikloje, siūlyti savo temas diskusijoms.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos