Projekto tikslas – didinti lituanistinių mokslinių tyrimų rezultatų sklaidą Lietuvoje ir tarptautinėje bendruomenėje leidžiant deimantinės atvirosios prieigos žurnalą „Information & Media“.

Žurnale publikuojamuose straipsniuose tyrėjai nagrinėja informacijos ir komunikacijos mokslų srities problematiką, analizuoja informacijos ir žinių visuomenę, jos teisinius, socialinius, technologinius aspektus, informacijos ir žinių visuomenės kultūros, švietimo, ekonomikos ir informacijos bei žinių vadybos klausimus, pristato organizacijos komunikacijos vadybos, lyčių komunikacijos, kultūros tyrimus, žiniasklaidos ir naujųjų medijų, globalios ir tarpkultūrinės komunikacijos, mokslotyros temas.

Projekto trukmė: 2022 m. kovo mėn. – 2024 m. gruodžio mėn.

Projekto finansavimo šaltinis: finansuojama Lietuvos mokslo tarybos administruojamos Valstybinės lituanistinių tyrimų ir sklaidos 2016–2024 metų programos lėšomis.

Projekto vadovas – prof. dr. Vladislav Fomin

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos