Žurnalistika

Aktuali informacija: stojantiesiems studentamszurnalistika

Suteikiamas kvalifikacinis laipsnis: 

  • Žurnalistikos bakalauras (priimtiems iki 2017-2018 m.m.)
  • Socialinių mokslų bakalauras (priimtiems nuo 2017-2018 m.m.)

Studijų apimtis – 240 kreditų 
Studijų forma – nuolatinė
Studijų trukmė – 4 metai

 

mini audra1

 

 

 

 

 

 

Aktuali informacija: stojantiesiems studentamszurnalistika

Suteikiamas kvalifikacinis laipsnis: 

  • Žurnalistikos bakalauras (priimtiems iki 2017-2018 m.m.)
  • Socialinių mokslų bakalauras (priimtiems nuo 2017-2018 m.m.)

Studijų apimtis – 240 kreditų 
Studijų forma – nuolatinė
Studijų trukmė – 4 metai

 

mini audra1

 

 

 

 

 

 

Studijų programa

Žurnalistikos studijų programos planas, studijuosiantiems nuo:

Žurnalistikos studijų programos planas, studijuojantiems nuo:

Įgyti gebėjimai

Žurnalistikos studijų programos absolventas sugeba naudotis naujausiomis informacijos technologijomis žurnalistinei informacijai kaupti, apdoroti šaltinių ir empirinius duomenis, geba integruoti įvairias idėjas ir jas pritaikyti praktinėje visuomenės informavimo priemonių veikloje, naudoti pagrindinius žurnalistikos standartus ir reikalavimus, rašytinės komunikacijos įgūdžius ir profesinės etikos normas.

Profesinės veiklos galimybės

Absolventas gali dirbti žiniasklaidoje, įvairiose informacijos agentūrose ir ryšių su visuomene firmose, taip pat valstybinėse ir kitokio pobūdžio institucijose, kur reikalingos ne tik žurnalistinės žinios ir įgūdžiai, bet ir gebėjimas bendrauti, kritiškai mąstyti, geros kelių užsienio kalbų žinios.

2018 m. priėmimo sąlygos

Nori pasitarti?

Užklausas, susijusias su studijomis ar kitais Jus dominančiais dalykais, galite pateikti Komunikacijos fakulteto socialinio tinklo Facebook paskyroje.

Atsakymus į iškilusius klausimus gali rasti ir VU konsultacinėje svetainėje „Kviečia Vilniaus universitetas“

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos