maxresdefault

Vilniaus universiteto studentai gali gauti profesionalią psichologų pagalbą, kai jiems kyla abejonių prieš priimant svarbius sprendimus, kai kankina vienišumo jausmas, atsiranda nesutarimų su draugais ar artimaisiais, romantinių santykių rūpesčių, itin droviems, kamuojamiems nerimo, užsitęsusio arba stipraus liūdesio, trikdančių baimių, paveiktiems asmeninių traumų, skyrybų, šeimos narių netekties ar sunkios ligos, turintiems problemų darbe ar moksle, valgymo sutrikimų, piktnaudžiaujantiems alkoholiu ar kitomis narkotinėmis medžiagomis.

Kaip vyksta konsultacijos?

Profesionalūs psichologai ir psichoterapeutai konsultuoja individualiai, grupėse arba poroje (šeimoje) (susipažinkite su konsultantais).

Psichologinės konsultacijos yra teikiamos VU Filosofijos fakultete (Universiteto g. 9/1 Vilniuje) ir Fizikos fakultete (Saulėtekio al. 9 Vilniuje) įsikūrusiuose psichologinio konsultavimo kabinetuose.

Studentų konsultacijas remia Vilniaus universitetas, todėl taikomos ypatingos mokėjimo sąlygos – studentams kompensuojama 75 proc. paslaugos kainos (psichologinio konsultavimo įkainiai).

Taip pat reguliariai organizuojami seminarai ir praktiniai užsiėmimai bendruomenės nariams aktualiomis temomis, susijusiomis su psichikos sveikatos gerinimu (pvz., streso įveikos, atidėliojimo mažinimo, savęs pažinimo ir kūrybiškumo lavinimo temomis ir pan.). Šiems renginiams taip pat taikomos nuolaidos VU bendruomenės nariams – studentams kompensuojama 75 proc. kainos.

Jei šiuo metu Jums kyla minčių apie savižudybę ir/ar turite ketinimų nusižudyti arba Jums yra neramu dėl kolegos (-ės) ar studento (-ės) ir įtariate, jog jam (-ai) kyla minčių apie savižudybę ir/ar turi ketinimų nusižudyti, nelikite su tuo vienas. Vilniaus universitete taip pat yra teikiamos iki 3 nemokamų skubių konsultacijų kriziniais atvejais. Konsultacijos teikiamos be eilės, registracija vykdoma el. paštu arba tel. arba tel. +3706 9934818, +3706 5899392.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YdKLdCJK7NE

 

Daugiau informacijos

Kontaktai

Konsultavimo ir mokymų centras

Tel.: +370 5 268 72 54

NEPAVYKUS PRISISKAMBINTI, RAŠYKITE EL. PAŠTU ARBA KREIPKITĖS VILNIUJE >>> ARBA KAUNE >>>

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos