mini knygu naujienosŠią vasarą Akademinė leidyba išleido kelias komunikacijos fakulteto dėstytojų ir mokslininkų knygas.

Nijolė Bliūdžiuvienė. Pagrindinės bibliografinių nuorodų standarto taisyklės ir pavyzdžiai. Mokomoji knyga

Skaitytojai susipažins su bendraisiais bibliografinių nuorodų sudarymo reikalavimais ir pagrindiniais elementais, bibliografinių nuorodų elementų išdėstymo metmenimis, ras pavyzdžių iš skirtingų išteklių. Knygoje pateikiami labiausiai pasaulyje paplitę bibliografinių elementų išdėstymo, citavimo, tekstinių išnašų ir bibliografinių nuorodų sąrašo sudarymo būdai.

Renata Matkevičienė. Ryšiai su visuomene. Mokomoji knyga

Pateikiami svarbiausi ryšių su visuomene veiklą nusakantys procesai – ryšių su visuomene veiklos planavimas, kuris apima tiek ryšių su visuomene tikslų nustatymą, auditorijų išskyrimą, komunikacijos priemonių parinkimą, tiek ir ryšių su visuomene veiklos vertinimą. Knygoje pateikiama autorės pastebėjimų, teorijų interpretacijų ir tam tikrus teiginius iliustruojančių pavyzdžių.

Zinaida Manžuch. Strateginis kultūros paveldo skaitmeninimo valdymas. Vadovėlis

Vadovėlis, skirtas Vilniaus universiteto Archyvistikos, Kultūros informacijos ir komunikacijos bakalauro bei Kultūros paveldo informacijos ir komunikacijos magistro pakopos studentams, nagrinėjantiems šiuolaikinius kultūros paveldo paslaugų ir išteklių valdymo principus archyvuose, bibliotekose ir muziejuose. Mokomojo leidinio tikslas – suteikti studentams žinių, ugdyti kritinio mąstymo, vertinimo ir analitinius gebėjimus, reikalingus inicijuojant ir valdant kultūros paveldo skaitmeninimą atminties institucijose.

Knygas (išskyrus „Ryšiai su visuomene“) galima įsigyti tiesiai iš Akademinės leidybos (parašykite el. paštu nurodytu http://www.aleidyba.lt/kontaktai) arba šiuose knygynuose:

VAGA/GEDIMINO 50, Gedimino pr. 50, Vilnius
VAGA/DRAUGYSTĖ, Gedimino pr. 2, Vilnius
VAGA/PILIES knygynas, Pilies g. 22, Vilnius
VAGA/PC GO9, Gedimino pr. 9, Vilnius
VAGA/Centrinis, Gedimino pr. 13, Vilnius
Knygynas Eureka!, Daukanto a. 2/10, Vilnius

Šiose prekybos vietose galima įsigyti ir Vilniaus universiteto leidyklos 2014 metais išleistą Andriaus Vaišnio monografiją „Vieši Seimo ryšiai su visuomene“.

R. Matkevičienės knygą „Ryšiai su visuomene“ galima atsisiųsti nemokamai moderniu skaitmeniniu EPUB formatu (tinkamas skaitymui planšetiniuose kompiuteriuose, išmaniuosiuose telefonuose ir skaityklėse) iš internetinio knygyno skaityklė.lt.

Plačiau apie Akademinės leidybos knygas interneto svetainėje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos