Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas rengia seminarų ciklą, skirtą visiems besidomintiems Komunikacijos ir informacijos mokslų (toliau – KIM) krypties doktorantūros studijomis.

DR seminarai naujienai

Dalyvaudami seminaruose sužinosite, kaip organizuojamos doktorantūros studijos, vykdoma priėmimo procedūra, kaip tinkamai pasirengti stojimui, kokios yra pasaulyje ir Lietuvoje plėtojamos KIM mokslinių tyrimų kryptys ir kitos su doktorantūros studijomis susijusios temos. Seminarus ves Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto dekanė prof. dr. Renata Matkevičienė, mokslo prodekanas prof. dr. Arūnas Gudinavičius ir KIM krypties doktorantūros komiteto pirmininkė prof. dr. Aušra Navickienė.

Seminarų datos:

  • 2024 m. balandžio 16 d., 15:00 val., 214 (Freskų) auditorija. Saulėtekio al. 9, I rūmai.
  • 2024 m. gegužės 7 d., 15:00 val. nuotoliniu būdu MS Teams platformoje.

Visus norinčius dalyvauti seminaruose prašome registruotis, kad galėtume su Jumis susisiekti ir išsiųsti priminimus, prisijungimo nuorodą.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos